Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Túl komolyan vettem az eddig...

Túl komolyan vettem az eddig megtett utamat?

Figyelt kérdés
Eddig sokan fájdalmat okoztak már, de senkinek se lett emiatt egy perc szomorúsága sem, sőt jobban becsülik az ilyen embereket. Idővel persze, senkire sem haragszik az ember, holott ők semmit nem éreztek. Azt mondják a munkahelyen, hogy nagyon jó a fizetés, mert pl: egy dajka kevesebbet keres, mint mások. Nekem az egész hónap munkával telik, túlóra is játszik többször közre, de az ember mégse tud a pénzhez úgy hozzáállni, mert nem ez kell a boldogsághoz, hogy dolgozol érzések nélkül, mint egy kínai. Mit gondoltok, ha nem leszek később ilyen komoly, csak laza. Azzal sikeres lehetek?
2022. jan. 20. 15:45
 1/1 Senior Séf ***** válasza:
Sikeres nem biztos, de sokkal boldogabb. Tudod, haragudni valakire, önmagad büntetése az ő hülyesége miatt.
2022. jan. 20. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!