Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kalilás munkahelyen? Hol...

Kalilás munkahelyen? Hol intézzem?

Figyelt kérdés
Reggel nyolctól suliban vagyok, négytől pedig minden nap megyek dolgozni egy dohányboltba. Este 11re fogok sokszor hazaesni, a kérdésem, hogy a dohányboltban el tudok menni nagyvécére ha kell? Vásárlók ugye jönnek mennek nem tudom hogy működik ez. (22/n)

2022. jan. 19. 21:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%
Nagyvécére nem. Még a pisit is nehéz megoldani egyedüli alkalmazottként.
2022. jan. 25. 21:12
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
Tegyél ki egy táblát "Szarni mentem" felirattal
2022. jan. 25. 21:30
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
Hihetetlenek ezek a kérdések :D Persze, hogy el tudsz menni, nem biorobotok vagyunk, a pult mögött állóknak is vannak természetes szükségleteik. És bármilyen hihetetlen, mivel ez mindenkit érint, a vásárlók is meg a főnök is megérti. Ha nem akarják, hogy az üzlet közepére kakálj, akkor el is van nézve. Nagyobb baj az, ha szar a hasad és fosol, vagyis csak az inger van meg és 5 percenként szétfingod a vécét, de akkor már semmi nem jön, de nem mersz a pult mögött ekkorát blöffölni. Na, olyankor célszerű otthon maradni 1-2 napot, mint bent szopni vele.
2022. febr. 2. 13:47
 14/17 A kérdező kommentje:
Hát az utóbbira volt sajnos precedens. :/ Hogy inger, hasfájás volt meg szelek, de semmi se jött ki a vécén.
2022. febr. 2. 14:30
 15/17 Horváth Bence Ernő ***** válasza:
90%
Sikerült kakilni ? A suliba kakiltàl? Vagy a dohányboltba? Miért nem otthon reggel indulàs előtt intézed el ?
2022. febr. 2. 15:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Mert nem reggel kell neki

Nálad a szarás menetrendszerint jön minden reggel 7-kor? Mert másnál nem

Akkor jön amikor jön

2022. febr. 2. 15:33
 17/17 A kérdező kommentje:

15/

Igen, sajnos ahogy a legutolsó válaszoló is írja, reggel nincs ihletem, nem kell mennem wc-re. És elég korán indulok, nem is szoktam sosem otthon enni nehogy út közben jöjjön rám. Egyébként kérdésedre válaszolva, sikerült igen, suliban és dohiboltban is kakiltam már mikor nagyon kellett.

2022. febr. 2. 16:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!