Mennyit keresel az állami szférában?
Figyelt kérdés
Nem a sima közalkalmazottakra gondolok, mint a tanárok stb, mert azokkal képben vagyok (sajnos).
Hanem akik önkormányzatnál, kormányhivatalban, járásban, államkincstár, állami számvevőszék stb-ben dolgoztok.
Mennyit kaptok kézhez? Mi a végzettségetek és hány évesek vagytok?
Nemsokára diplomázok hasonló területen, és kíváncsi vagyok mennyire elkeserítő a helyzet.
2022. jan. 16. 23:50
1/3 anonim válasza:
400 nettó, szoftverfejlesztő és még ez messze nem a legjobb fizetés itt ilyen téren
2/3 anonim válasza:
350 nettó alap diplomával, nyelvvizsgával, 31 évesen. Számomra pozitív csalódás volt, ez egy nagyon is jó fizetés, amihez még jön a cafeteria. (Korábban közalkalmazottként dolgoztam szociális szférában, az ottani bértábla botrány volt, pályaelhagyó vagyok emiatt - de most se érném el a 200 nettót szerintem, ha ott maradtam volna....)
3/3 anonim válasza:
282 nettó, informatikusként, 27 év közszolgálati jogviszonnyal, két nyelvvizsgával. Bár a nyelvpótlékot pár éve eltörölték... Szerintem a kb. 30 emberből nekem van a 2. vagy 3. legjobb fizetésem az osztályon. De már nem sokáig, még egy hónap, és fizetés nélküli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!