Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Új helyen újoncként hogy...

Új helyen újoncként hogy illeszkedjek be?

Figyelt kérdés

Gyors betanulás van,igazából arra lennék kíváncsi hogy minimum annyit elérni hogy lehet újként,hogy a legrosszabb vélemény is az legyen hogy amugy rendes a srác,semmi baj vele.

20/F

2022. jan. 11. 01:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10 Nyilván. ÉS akkor most mit csinálsz?

Akkor most otthon fogsz rettegni a sarokban sírva, hogy jaj nem fogadnak be valahol? Vagy elkezdesz tövig nyalni? Vagy mit szeretnél mondani, mi a megoldás?

Amit én mondok, hogy tök mindegy hova kerülsz, a te dolgod a normális hozzáállás. Ez, + hogy legjobb tudásod szerinte megcsinálod a feladatokat, elég. Ha nem elég, akkor tök mindegy mit csinálsz, ergo megint ott tartunk, hogy felesleges előre túlkomplikálni a dolgokat. Értem?

Nem azon kell sírdogálni amin nem tudsz változtatni, hanem arra amin tudsz, és az te magad vagy. Erre is reflektáltam.

2022. jan. 12. 15:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Megcsinálod a dolgod, felveszed érte a pénzt, nem mész bele felesleges vitákba. A többi úgyis alakul.

Sok időt töltünk a munkahelyen, de nem a kollegáimtól várom, hogy szeressenek. Én nem bántom egyiket sem. Ha meg valamelyiknek baja van velem az az ő dolga, nekem ahhoz semmi közöm mit gondol rólam. Az ilyenek nem is érdekelnek.

Én az a fajta vagyok aki a pénzért jár be. Ezért ki is tudok bent zárni minden olyan dolgot amin te parázol. Ennek ellenére jóban vagyok a csapattal. Elszórakoztatjuk egymást.

2022. jan. 13. 00:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Ahogy 1-es írta.

Túlzottan nyalizni ne próbálj, munkahelyen elsősorban mindenki érdekből van, itt valódi emberi kapcsolatok nem fognak kialakulni.

2022. jan. 15. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!