Új helyen újoncként hogy illeszkedjek be?
Gyors betanulás van,igazából arra lennék kíváncsi hogy minimum annyit elérni hogy lehet újként,hogy a legrosszabb vélemény is az legyen hogy amugy rendes a srác,semmi baj vele.
20/F
10 Nyilván. ÉS akkor most mit csinálsz?
Akkor most otthon fogsz rettegni a sarokban sírva, hogy jaj nem fogadnak be valahol? Vagy elkezdesz tövig nyalni? Vagy mit szeretnél mondani, mi a megoldás?
Amit én mondok, hogy tök mindegy hova kerülsz, a te dolgod a normális hozzáállás. Ez, + hogy legjobb tudásod szerinte megcsinálod a feladatokat, elég. Ha nem elég, akkor tök mindegy mit csinálsz, ergo megint ott tartunk, hogy felesleges előre túlkomplikálni a dolgokat. Értem?
Nem azon kell sírdogálni amin nem tudsz változtatni, hanem arra amin tudsz, és az te magad vagy. Erre is reflektáltam.
Megcsinálod a dolgod, felveszed érte a pénzt, nem mész bele felesleges vitákba. A többi úgyis alakul.
Sok időt töltünk a munkahelyen, de nem a kollegáimtól várom, hogy szeressenek. Én nem bántom egyiket sem. Ha meg valamelyiknek baja van velem az az ő dolga, nekem ahhoz semmi közöm mit gondol rólam. Az ilyenek nem is érdekelnek.
Én az a fajta vagyok aki a pénzért jár be. Ezért ki is tudok bent zárni minden olyan dolgot amin te parázol. Ennek ellenére jóban vagyok a csapattal. Elszórakoztatjuk egymást.
Ahogy 1-es írta.
Túlzottan nyalizni ne próbálj, munkahelyen elsősorban mindenki érdekből van, itt valódi emberi kapcsolatok nem fognak kialakulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!