A munkahelyről szerzett első benyomás akkor mégis helyes lenne? Ócska helynek tartottam elsőre és több hónap után is csak annyit mondhatok: egy ócska hely
Az első benyomás az volt hogy egy ócska hely, de mindenki azt mondta ugyan hát teljesen új vagy, majd megtetszik másképp fogod látni. Oké mondtam.
Azóta eltelt több hónap már nem is vagyok annyira új és mit mondhatok? Hogy egy ócska hely. Pont mint anno amikor állásinterjún először jártam itt.
"akkor miért mentél egyáltalán oda?"
Mert annyira elhalmoztak állásajánlatokkal hogy választhattam vagy ez vagy otthon a 4 fal. és akkor inkább ez.
Hát nem tudom. Én nyomasztóan szarnak éreztem a helyet, amikor interjúzni voltam (multi, számviteli osztály). Valahogy már rossz érzés volt belépni, rossz érzés, amikor lejött elém a titkárnő és felkísért. Amikor meséltem ismerősöknek, családnak, mindenki azt mondta, hogy hülye vagyok, a régióban az egyik legjobban fizető cég, ne legyek hülye, próbáljam meg legalább.
Végül életem legpocsékabb munkahelye volt, 6 hónapig bírtam, de már a próbaidő alatt el kellett volna jönnöm.
Így utólag mondta valaki, hogy ha az elején nyomasztott, akkor nem kellett volna odamenni, tök mindegy, hogy miért nyomaszt, hogy esetleg racionális magyarázatot nem is találok rá, de akkor is erre kellett volna hallgatni, és hagyni a fenébe.
"Mert annyira elhalmoztak állásajánlatokkal hogy választhattam vagy ez vagy otthon a 4 fal. és akkor inkább ez."
Akkor tökéletesen illik hozzád a hely, ha ez a LEGJOBB, amit kaphatsz! Ne panaszkodj, megtaláltad azt a helyet, ahová való vagy.
Egyet értek 5-össel.
Nekem is volt most, ahol voltam, fel is vettek volna.. De ugyanígy a környezet kicsit nyomasztó volt. Ahogy elkaptam, a hozzáállásuk is más, mint amit én keresek, meg még voltak ezen kívül apróságok..
Mivel a múltban én is szívtam már meg, így nem vállaltam el, és keresek tovább. Egy rossz hely is nagyon tönkre tudja tenni az embert.
7 te amúgy fogyatékos vagy, vagy csak fáj az élet és itt adod ki? ;)
Rá volt kényszerülve, perpill ezt dobta a gép. Ugyanakkor valóban, lehet mellette nézelődni és mást keresni, kérdező. Legalább addig is van pénzed, az első jobbanál meg váltasz. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!