Az nem visszás egy kicsit ha egy totál pályakezdő 19 éves pont annyit keres egy munkahelyen mint aki akár 20 éve ott van? Mert a munkakörre a GBM érvényes
így hiába van ott valaki akár 20 éve, pont ugyanazt a GBM-et kapja mint aki 19 évesen a középiskolából frissen kikerülten beesett az utcáról... aki 20 éve ott van az egy fillérrel se ér többet a cégnek mint aki ma esett be az utcáról.
Mindkettőnek a GBM jár, jelenleg 260 bruttó, egy fillérrel se több.
Így nyilván hűségről és lojalitásról beszélni is totál felesleges....
"Egy bolti kasszás, vagy takarító is többet keres. "
Az LEHET csak azt nézzük már meg mit és milyen időbeosztásban dolgoznak ezek....
én 15hkor ha akármi van felállok és jövök haza. hétvégi munka 100%kizárt.
Évi 46 nap fizetett (igen, fizetett!!) szabi.
ezt tudja überelni más állás még ha többet is fizet?
bolti eladó ahol már reggel 6kor nyitnak meg szo-vas is nyitva vannak? KÖSZ!!! Nem kell!
"Mi számít szerinted jó fizetésnek?"
A kérdés nem értelmezhető. Mit hol és milyen beosztásban kell dolgozni érte ez az alapkérdés....
3 műszakos fizikai melóért pl a világ összes pénze se lenne elég (nekem)!!
nem tudnak annyit fizetni hogy vállaljam.
Ember,minimálbérért dolgoztatnak mégis milyen elvárásaid vannak?Ennek a kétszereséből is nehéz normálisat életszínvonalat fenntartani,aki ennyit ad az alapjáraton semmibe néz.
Az egyetlen megoldás az hogy el kell menni a pcsába egy olyan helyre ahol megbecsülnek.Aki 20 éve minimálbérért ott dolgozik az meg is érdemli.
",aki ennyit ad az alapjáraton semmibe néz."
Hogy mibe NÉZ az engem nem érdekel, de arra válaszolj: hol adnak még 46 nap fizetett szabit egy NEM tanárnak?
Na hol? Mert itt adnak.
",minimálbérért dolgoztatnak mégis milyen elvárásaid vannak?"
A min bér jelenleg btto 200. Én btto 260-at kapok. tehát nem minimált.
"el kell menni a pcsába egy olyan helyre ahol megbecsülnek"
És ugyan hova kellek én? A sóhivatalba oda. Sehova se kellek.
"A világ legjobb munkahelye a tiéd"
Vannak előnyei valóban. 46 nap szabi hol van manapság.
"hogy kísérletet sem teszel arra hogy változtass"
Hány és hány helyre adtam be a pályázatot. eleve volt 1 diplomám mikor ide beléptem és az évek alatt lett +2. Saját pénzből.
Nem tettem semmit? TETTEM.
És ? kellek valahova? Sehova.
A sóhivatalba oda. Valami szaros gyárba a cigányok közé oda...
kösz. AKkor MARADOK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!