Lidlben már pörgés van, így ott nem egyszerű kimenni WC-re. Én úgy vagyok, hogy ha szerencsém van talán kapok 5 percet egy nap hogy elintézzem a dolgom aztán rohanni kell vissza, mert általában beb.sznak egész nap a kasszaba
2022. aug. 1. 08:24
12/15 anonim válasza:
11
-Szíves elnézésüket és türelmüket kérem!Most megyek.Vizelnem/székelnem kell.
Majd visszajövök amint tudok.Azt mégsem várhatják el tőlem,hogy összecsináljam magam magukért.Megértésüket köszönöm!
2022. aug. 1. 08:48
13/15 anonim válasza:
Ja, hát a vásárlók talán megértenék, de puffognának rendesen, viszont a vezetők nekem ugranának és a többi kasszás is nagyon nekem jönne. Itt inkább a többi kolléga az akadály
2022. aug. 1. 08:52
14/15 anonim válasza:
13
Az ürítés alapvető szükséglet.A széklet és vizelet folytonos visszatartása pedig előbb-utóbb szinte biztos,hogy egészségkárosodást okoz.
Sajnos az olyan kollégának aki ezt a kóros magatartást szorgalmazza,sőt elvárja nem nagyon lehet mást mondani mint,hogy:
-Sz..d össze magad te.Na mentem..
2022. aug. 1. 09:23
15/15 anonim válasza:
Ezt azért nem mondom nekik, főleg mert engem ilyen ingerek szerencsére az otthonomon kívül nem érnek el, de itthagyom őket augusztus végén. Csak nem tudják, meglepi lesz🤫
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.