A pénztárosok hogy bírják ki, hogy nem mennek wc-re?
8 óra alatt egyszer wc-zni azért nem olyan kibírhatatlan. Hacsak nincs valami egészségügyi problémád odalent.
De ha nagyon kell, és hacsak nem áll épp órási sor a pénztáraknál, általában meg lehet oldani, hogy kiugorj a budira.
1
Persze hogy nem, ha,egész nap nem is iszik, hogy ne hugyozzon. Nagyon egészséges dolog. Ajánlom neked is.
"Persze hogy nem, ha,egész nap nem is iszik, hogy ne hugyozzon. Nagyon egészséges dolog. Ajánlom neked is."
Miért ne ihatna? Gondolkodj már egy kicsit! Átlagosan napi 4-5x jár egy ember wc-re, ebbe simán beleférhet egy olyan intervallum ahol egy műszak alatt egyszer megy el valaki.
1
Hát 8 óra alatt átlagosan minimum 2x de inkább háromszor kell vizelnem.És szerintem ha valaki elfogyasztja az ajánlott napi legalább 3 liter folyadékot az nem nagyon bír ki 8 órát egy ürüléssel.
A széklet ürítés még talán kibírható úgy.De ahhoz,hogy valakinek 8 óra alatt csak egyszer keljen az illemhelyre mennie,ahhoz lényegében sanyargatnia kell magát.Szomjaznia és éheznie kell...
Én Tesco-ban vagyok pénztáros, de eddig ilyenről nem hallottam hogy "egyszer lehet kimenni egész nap". Szóval ez függhet a munkahelytől is, Penny-ben meg Lidl-ben nem tudom hogy csinálják.
Sokszor volt hogy kimentem a kasszámból pisilni. Ha ilyen fél órás sz*rást tervezel az már más kérdés, még nem próbáltam mi van olyankor. Amikor éreztem hogy "nagy wc"-znem kell akkor inkább megvártam amíg hazaértem, nem éreztem olyan gáznak.
A sok wc-re kimenős esetem közül egyszer volt hogy mire kiértem a wc-re hallottam a hangosbemondóban hogy bemondják a nevem meg hogy menjek vissza a kasszámba. Viszont ha odamegyek szólok a kollegának hogy hova megyek akkor nem mondták volna be. Egyszercsak fogtam magam és leléptem, a kollega meg odanézett és hirtelen nem tudta hova tűntem, szóval érthető volt a reakciója. Ráadásul éppen nagy forgalom volt. De ez 20 pisilős esetből 1szer volt kb.
"Hát 8 óra alatt átlagosan minimum 2x de inkább háromszor kell vizelnem.És szerintem ha valaki elfogyasztja az ajánlott napi legalább 3 liter folyadékot az nem nagyon bír ki 8 órát egy ürüléssel."
És 9-et hárommal? Merthogy a gyakorlatban kb erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!