Klausztofóbia esetén hogyan tudnék olyan munkahelyen munkát vállalni, ahol liftet is kell használni?
Ez egy átlag takarítókocsi.
Esélytelen lift nélkül használni. Minden irodaház, ahol eddig dolgoztam ilyet használt.
Ha szakképzettség nélküli munkaerő szeretnél lenni, elhelyezkedhetsz akár bölcsődében/óvodákban/általános iskolákban is szintén takarítóként (az össze oktatási intézményt nem soroltam fel, mert vannak még felsőoktatási intézmények is. Gyermekotthonok, különböző szakosodott intézmények.)
Ezen kívül KONYHAI munkára is jelentkezhetnél - szintén a felsorolt intézmények egyikében. Mosodába nem keresnek jelentkezőket a kórházakban?!
Közmunkás lehetőségek is vannak (nekem olyat nem ajánlottak a munkaügyi központban, de templom körül találtam utcaseprési lehetőséget. Lehullott leveleket pl. kukába gyűjtöttem.)
Kórházban általában kettesével mennek takarítani a dolgozók.
Ill. egy nagyobb kórházban mindig vár valaki a liftre, így alig fordul elő, hogy egyedül van az ember. Inkább alig lehet beférni, pláne ha akad egy tolókocsis vagy hordágyas beteg is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!