A munkahelyeteken hány ember állása ment rá a minimálbér emelésre? Nálunk a banda 30%ának lapát volt decemberben hogy ne kelljen nekik emeltet adni jan 1-től
Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 14:49
41/46 anonim válasza:
"lehet, hogy 219e ft-ot adnak, de RÉSZmunkaidőre! :)))"
Kormányhivatal ügyintéző diplomás közigeseket várnak, bérezés GBM. Most 260 bruttó.
Diplomával Pesten 260.. És nem, nincs nagyon üres hely. Néha 1-1 ami secperc alatt betelik.
42/46 anonim válasza:
Irány a versenyszféra! Ha nem fizet a közig, el kell menni jobb helyre.
43/46 anonim válasza:
#37: Gyorsétteremben dolgozom, ebben a hónapban 250 ezret kaptam, párom szintén itt dolgozik, ő 300-at. A többi, amit felsoroltál, sem minimálbéres. Az előző munkahelyem egy gyár volt, amikor felmondtam, az utolsó hónapban 430-at kaptam (igaz, abban benne volt a kövi hónapból kb 5 nap fizeése is).
44/46 anonim válasza:
De igen ezekért amiket írtam mind 219e Ft a bruttó, 8 órára
De mint írtam elküldok pár álláshirdetést amiben 3 műszakra kapsz ennyit
És én nem Pestrôl beszélek, Veszprém és Fehérvár.
45/46 anonim válasza:
Talán ha 180 sikerül ossszekaparni
Pár cég
Hangvilla
Valeo - gyár
Unix
Mecsekfuszert raktár
Tesco 6 órára 195 bruttó
46/46 anonim válasza:
Azok a szerencsétlenek akiket kibasztak a legszerencsésebbek azon a fos helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!