Magánnyomozó ki tudná deríteni ki volt apukám apukája?
Szerintem is célszerűbb lenne belőle kiszedni, de nem azzal a módszerrel, ahogy eddig tettétek, mert ha eddig nem vált be, akkor ezután se fog, csak jobban bezárkózik, védekezik.
Lehet, hogy az lenne a jó, ha nem is ti próbálkoznátok, hanem valami "szociális munkás" beszélteti, neki hátha könnyebben megnyílik, mert neki is teher lehet.
Viszont lehet, hogy tényleg jobb, ha nem tudjátok, lehet, hogy ő sem tudja, csak annyit, hogy valaki megerőszakolta, vagy ilyesmi.
Ennyi infóból nem igazán.
A mamád régi ismerőseit kéne felkeresni, ha élnek még.
Szerintem ilyet nem véletlenül mond valaki, lehet tényleg jobb lenne hagyni ezt a dolgot.. Biztos nemszép történet.
Másrészt meg ezt ha felkeresel egy magánnyomozót, tőle kell megkérdezni, h ennyi infód van ebből ki tudja-e nyomozni. De én nem fektetnék ebbe energiát, hogy egy valószínűleg senkiházi ember után kajtassak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!