Dolgoznál itt ennyiért?
Figyelt kérdés
Kamerák figyelése 24 órában.
1600 nettó/óra
Viszont nem jelent be
2022. jan. 3. 17:58
11/15 anonim válasza:
Igen, mert mától vagyok fizetetlen szabin és most jó lenne a meló, na meg napi 8000et alig kaptam az előző hónapokban ("szakmunkás min.bér)
A TB meg asszem 8 ezer.
12/15 anonim válasza:
11: és persze azon egy percig sem gondolkozol el, hogy ez kőkemény csalás....
Mert dolgozol, de az (önhibán kívül) állás nélkül maradtak számára lehetővé tett _átmeneti_ megoldást (min. tb-járulék fizetés) veszed igénybe...
13/15 anonim válasza:
mellékáéllásban hogy végezzen 24 órás munkát , de őszintén?
14/15 anonim válasza:
12 # Jaj az én csalásom fáj majd neked a legjobban? Az nem baj hogy rengeteg vállalkozó lop, csal, hazudik. A parlamentbe ülők is szentek ugye? Na meg ezek nem ilyen összegekkel játszanak mint ami én nyernék a fekete melóval...
15/15 anonim válasza:
14: nekem? fáj???? EGy frászt.
Pusztán egy ténymegállapítást írtam le.
ATtól, hogy Kolompár Gazsi kirabolja Gizi nénit este, nem jelenti azt, hogy bárkinek szabad a rablás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!