Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A kiégés folyamatát vissza...

A kiégés folyamatát vissza lehet fordítani?

Figyelt kérdés

Nagyon magas fordulatszámon pörögtem a munkahelyemen 2-3 évig, de a vezetőség részéről volt pár gesztus, ami nagy arculcsapásként ért. Ma már szorongás tör rám, ha közeledik a hétfő, a munkatársaimmal türelmetlen és sokszor bunkó vagyok, a feladataimtól sírhatnékom van, vagy a legújabb, hogy nem érdekel már. Ma home officeban voltam, fél éve még reggel 6tól este 6-ig, vagy 7-ig dolgoztam úgy, hogy alig tartottam szünetet, ma meg délben,amikor végig gondoltam, hogy mennyi dolgom van, inkább lefeküdtem aludni egy kicsit, ami amúgy abszolút idegen tőlem.

Nagyon levert, egykedvű, könnyen ingerlékeny vagyok.

Vissza tudom szerezni a korábbi évek lelkesedését vagy csak a munkahely váltás segíthet?

2022. jan. 3. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Ugyanabban a pozícióban nem igazán.

Nálunk át lehet kéreckedni másik részlegre teljesen másik feladatra.

Egyszerűen jelezzük, hogy besokalltunk és váltani szeretnénk.

2-3 évente vagy ha valakin messziről látszik, hogy teljesen kész fel is ajánlják.

2022. jan. 3. 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Pszichológus, coach, mentálhigiénés szakemberrel igen.
2022. jan. 3. 19:58
 3/3 anonim ***** válasza:

yep

de legtöbbször csak váltással, több fizuért

2022. jan. 3. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!