Ki lehet égni 3 hónap munka után?
Én mindig szidtam az irodistákat, hogy milyen könnyű dolguk van, hogy csak lébecolnak egy íroasztalnál aztán élik világukat.
.. Mindaddig amíg én sem dolgoztam hasonló munkakörben. Jó, nem aktatologatás volt, hanem logisztikusi meló egy webshopnál.
Ott jöttem rá mentálisan mennyire kitud égni az ember és mit jelent az, hogy agyilag elfáradni nap végére a nagy hajtástól és a sok b..szogatástól.
Végül otthagytam a g..be azt a helyet és elmentem benzinkutazni 1,5x pénzért és 0 agyi megterhelésért. Legnagyobb logikai feladvány az volt, hogy a gyökér autójába dízelt vagy benzint töltsek.
Nem tudom, nagyobb irodista tapasztalattal rendelkezők, minden aktakukac munka ilyen stresszes vagy csak én/mi fogtam/tuk ki a "legjobbat"? haha.
4 simán vannak fos pozik bizony.
Tipikus ilyen lehet egy vezetői asszisztens, vagy hasonló. Sokukat széteszi a stressz. Kérik is a nagy stressztűrő képességet. Vagy ne menj pl ügyfélszolgálatosnak/call centeresnek sem.
Sok irodai nem könnyű meló, legtöbb ki tud égetni agyilag.
Az aktatologatás az más, és tényleg vannak nyugis irodai melók is azért, ahol nem szakadsz meg, sőt... barátnőm is dolgozz ilyen helyen évekig, ráadásul full egyedül volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!