Mennyire sajnáljátok, hogy vége az ünnepeknek és holnap ismét munka/suli?
Figyelt kérdés
Én nagyon lehangolt vagyok :(2022. jan. 2. 22:43
1/8 anonim válasza:
Engem az hangolt le hogy nem esett annyi hó mint régen.
Egyébként gyorsan el telt ezek az ünnepek is,már aki csinált rajta valamit. 😁
2/8 anonim válasza:
Végigtanultam az ünnepeket, holnap vizsgázom. Nagyon várom már (hogy végre vége legyen).
3/8 anonim válasza:
Eltarthatna még az ünnepi időszak vagy két hónapig :/
4/8 anonim válasza:
Én sajnálom. Az egész szünetet végigkockultam az AC-vel és a negyedéig nem jutottam *.*
5/8 anonim válasza:
Nekem még van 1 hét szabi :D
De ti csak termeljétek a GDP-t :DDD
6/8 anonim válasza:
Hát a játékokkal és szexeléssel töltött jó egy hét után rohadt sok kedvem van a hétköznapokhoz, amikben egyik sincsen:(
8/8 anonim válasza:
Egyrészről sajnálom, mert semmi ünnepi hangulatom nem volt, javarészt azért, mert végig tanultam ezt az időszakot, a vizsgáim miatt. Viszont, már várom a hét végét, mert pénteken végre meglesz az utolsó vizsgám is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!