A vendéglátásban dolgozók miért olyan bizalmaskodóak?
Én nem általánosítanék, de ismerem a jelenséget. Szerintem próbálnak közvetlenebbnek tűnni, hátha több jattot kapnak, csak nem veszik észre(?), hogy nem így kell. Számomra viszont nagyon kellemetlen tud lenni, ha túlzásba viszik ezt a jópofizást.
Viszont azt megfigyeltem, hogy ez inkább ilyen útszéli vendéglőkben van, a "nevesebb" helyeken nem igazán fordul elő ilyesmi, gondolom ott megteheti a tulajdonos, hogy megválasztja kit vesz fel.
Hát az vagy amit megeszel, akkor ha nem bízol abban aki az ételt készítette mi vagy ha mégis megeszed?
A bizalom meg kölcsönös, mint a egyéjszakásoknál az orál!
De hogy régiesen fogalmazzak, az ő keze után eszel!
Viszont a seggét is a kezével törli ki!
Na jóétvágyat! :D
De, kib4szott életszerű :D
Nem sokat dolgoztam vendéglátásba, de amennyit igen mindenki túl közvetlennek tűnt :D
Nem jártam el velük munkán kívül sehova, ők egymással igen.
De bent melóhelyen mégis velem is ugyan olyan közvetlenek voltak. Amúgy általában jó arcok de nagyon furák.
Egy részük nagyon ny0m0rék volt, de elsőre azok is a közvetlen benyomást keltették. Poénkodtak mindennel, mondjuk általába semmi bántó nem volt senki felé (homofóbia sem), de ott is téma volt a szex amivel nem volt gond amúgy mert jól voltak fogalmazva a poénok vagy bármi.
De fura volt az egész közeg túlságosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!