Felszolgálók, mennyi idő alatt tanultátok meg az ételek miből készülnek és hogy?
Tanulom a szakmát és nagyon sok étel van, amit meg kéne tanulni de egyszerűen igy papirrol nem megy...vizuális vagyok vagy 50 oldalnyi anyag...
Mennyi idő alatt tanultátok meg ezeket és mennyire használjátok ezt az információt sűrűn? Ez egy 5 hetes tanfolyam amin vagyok és képtelen vagyok ennyit be seggelni..
Így nem lehet megtanulni, mert minden vendéglőben, étteremben más a menü, használat közben tanulod meg. a menüben többnyire benne van, miből készült, hogy hogy készült, azt meg nem kell tudni, csak a séfnek. A felszolgálónak azt kell tudnia, hogy az étel tartalmaz-e allergéneket (erre többnyire mindenhol van egy könyv a menüben szereplő ételekkel), és melyik a kóser vagy halal (ha olyan a hely, hogy esélyes az arab vagy a zsidó vendég).
Az összetevők csak akkor kellenek, ha a vendég külön rákérdez, hogy ez vagy az micsoda. Vagy a fent említett allergiás eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!