Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A pincérkedés tényleg ennyire...

A pincérkedés tényleg ennyire nincs megfizetve?

Figyelt kérdés
Mindig azt hallom, hogy kidolgozzák a seggüket a pincérek, én is le akarom tenni ezt a szakmát (később kint szeretnék dolgozni) és gondoltam addig keresek vmi helyet, ne 0 gyakorlattal keressek később állást hanem 1 év azért legyen meg, erre meglepődtem mikor látom itt Heves megyében és Pest megyében is br. 220eFt-ot akarnak adni fizetésként... Ez mi?? Kmoloyan 145eFt netto-ért dolgozzak? :D Volt egy amire azt mondom mint újonc oké, ott 280eFt br volt ami netto 187eFt kb, arra még azt mondom egye penész de 140?? Most a koronavirus miatt van ez vagy tényleg ennyire semmibe veszik a pincéreket? Amugy angol nyevvizsgám van és tudok is ez nem tudom mennyit dob rá, de ahogy láttam hirdetéseket nem is feltétel.

2020. júl. 15. 06:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a pincéreket, a legtöbb szakma (rabszolgamunka) ilyen szarul fizet itthon.
2020. júl. 15. 07:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálunk itt Borsodban olyan 200+jatt, de ezért kb mindennap kell jönni, tehát nem 168 órával mennek.
2020. júl. 15. 07:50
 3/8 Sunshinedoll ***** válasza:
73%
Igen tényleg. Azért nincs ennyire megfizetve, mert a munkáltató arra apellál, hogy úgyis kapnak majd borravalót. (Nyilván nem mindenhol, olyan országokban, ahol nem szokás borravalót adni, ott máshogy kapnak fizetést).
2020. júl. 15. 08:18
 4/8 anonim ***** válasza:
70%

Úgy összességében ez az átlag. Azért lássuk be, az "átlag" pincér nem egy top kategóriás meló és nem is kíván top kategóriájú tudást. Sok helyen egy komoly műszaki tudással rendelkező gépbeállító is ennyivel kezdi és később sem kap sokkal többet.

Ez ilyen. Szakmára nekem is ennyit adnak, ezért mentem egyetemre.

2020. júl. 15. 09:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Nulla hozzáértéssel, nulla gyakorlattal és nulla szakmai ismerettel mégis mennyit szerettél volna keresni???

Vagy te is eltudsz vinni pl. -második fogással megrakott- 12 tányért a bal kezeden miközben a jobbal udvariasan egyenként a vendégek elé teszed??!

2020. júl. 15. 10:51
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Utolsó. Nem, nyilván nem tudom mint egy 3-5 éves dolgozó, a ciki hogy munkatapasztalatnak ezekhez a hirdetésekhez is ennyi időket adtak meg, tehát dolgozza 10 éve benne hogy 180eFt-ot keressek pl?

A 180 még igy is jóindulat tőlem, mert most egy gyárban keresek 2 műszakban, 8 órában 250eFt-ot és semmi felelősség nincs rajtam, dolgozni sem dolgozok annyit hogy megszakadjak.

Tehát aki ebben akar dolgozni ha 0 éves ha 5 éves tapasztalata van, 140eFt-al törölje ki magát? Dolgozz te annyiért akkor apukám.

2020. júl. 15. 12:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is ennyit keresek jelenleg pályakezdő gyógypedagógusként. Szóval minket is semmibe vesznek, pedig mennyi időm-energiám öltem már bele az évek alatt.

Szerintem ha még pályaválasztás előtt állsz, keresgélj tovább. Hátha találsz olyat, amit meg is fizetnek.

2020. júl. 15. 13:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem kell otthon dolgoznod. Fogod kimész Ausztriába. Fizetőspincér jattál 3000-4000euró havonta. Egy pincér 😉
2020. júl. 21. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!