A pincérkedés tényleg ennyire nincs megfizetve?
Úgy összességében ez az átlag. Azért lássuk be, az "átlag" pincér nem egy top kategóriás meló és nem is kíván top kategóriájú tudást. Sok helyen egy komoly műszaki tudással rendelkező gépbeállító is ennyivel kezdi és később sem kap sokkal többet.
Ez ilyen. Szakmára nekem is ennyit adnak, ezért mentem egyetemre.
Nulla hozzáértéssel, nulla gyakorlattal és nulla szakmai ismerettel mégis mennyit szerettél volna keresni???
Vagy te is eltudsz vinni pl. -második fogással megrakott- 12 tányért a bal kezeden miközben a jobbal udvariasan egyenként a vendégek elé teszed??!
Köszönöm a válaszokat! :)
Utolsó. Nem, nyilván nem tudom mint egy 3-5 éves dolgozó, a ciki hogy munkatapasztalatnak ezekhez a hirdetésekhez is ennyi időket adtak meg, tehát dolgozza 10 éve benne hogy 180eFt-ot keressek pl?
A 180 még igy is jóindulat tőlem, mert most egy gyárban keresek 2 műszakban, 8 órában 250eFt-ot és semmi felelősség nincs rajtam, dolgozni sem dolgozok annyit hogy megszakadjak.
Tehát aki ebben akar dolgozni ha 0 éves ha 5 éves tapasztalata van, 140eFt-al törölje ki magát? Dolgozz te annyiért akkor apukám.
Én is ennyit keresek jelenleg pályakezdő gyógypedagógusként. Szóval minket is semmibe vesznek, pedig mennyi időm-energiám öltem már bele az évek alatt.
Szerintem ha még pályaválasztás előtt állsz, keresgélj tovább. Hátha találsz olyat, amit meg is fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!