Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akkor mától már az emelt...

Akkor mától már az emelt minimálbérért dolgozunk? Kemény bruttó 200-at/nettó 133-at is megkapok egy hónapban majd! Van itt fejlődés, nem?

Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 08:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ha egy LÚZERT zavar, az kiír egy kérdést és hisztizik, hogy csak ennyit kap.

Ha egy ÉRTELMES EMBERT zavarna, az keres mást, természetesen úgy, hogy szerez NORMÁLIS VÉGZETTSÉGET elötte.

Aki megelégszik a max. 8 általánossal, annak persze, hogy nem sok választása van, de akkor tegyen ellene, ne nyafogjon!

2022. jan. 1. 16:47
 22/29 A kérdező kommentje:

"Aki megelégszik a max. 8 általánossal, annak persze, hogy nem sok választása van"

Amikor közmunkás voltam (mert VOLTAM!!) nem egy és nem kettő diplomással találkoztam, akik ugyanúgy havi 57-ért tolták a seprűt.

Amikor betanított sori csicska voltam (mert VOLTAM!!) nem egy és nme kettő diplomás állt ugyanúgy a soron, a fogatlan cigányok közt.

Ők nem álltak meg a 8 eleminél (én se!!!!) és mire jutottunk?? Oda ahol az van aki megállt a 8 eleminél.

2022. jan. 1. 16:54
 23/29 anonim ***** válasza:
26%

A büfészakos diplomás nyilván annyit kap amit érdemel.

Néprajz vagy szociológia, filózófia, szabad bölcsészet, ezek annyit érnek

2022. jan. 1. 16:59
 24/29 A kérdező kommentje:

"annyit kap amit érdemel."

Ja értem. ebben a világban mindenki annyit kap amennyit érdemel. világos. Még az is aki érettségivel államtitkár havi 2,8 millióért. Még ő is annyit kap amennyit érdemel. Világos.

2022. jan. 1. 17:01
 25/29 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező: a diplomás esetében azért lényeges, hoyg MILYEN TERÜLETEN érvényes a diplomája, a közönségszervező vagy hasonló nem meglepő, ha közmunkás meg betanított munkás lesz - ez ugyanis semmivel sem ér többet, mint ha nem is lenne diplomája - , ha értelmes diplomája van, akkor nem valószínü!

Én EDDIG a diplomámmal NEM VOLTAM közmunkás vagy betanított munkás, a végzettségemnek (BME gépészmérnök) megfelelő munkát végeztem egész életemben az egyetem elvégzése óta.

2022. jan. 1. 18:07
 26/29 anonim ***** válasza:
Orvos, mérnök, IT, pénzügyi diplomás fog találni jól fizető állást.
2022. jan. 1. 18:17
 27/29 anonim ***** válasza:
Senki nem fog elhalmozni jo ajanlatokkal 🤔 neked kell megtalalni meg megkuzdeni a jo meloert..
2022. jan. 1. 18:43
 28/29 A kérdező kommentje:

"Orvos, mérnök, IT, pénzügyi diplomás fog találni jól fizető állást."

Mindenki más meg dögöljön meg. Világos.

Hiszen 100ból 99 ember orvos meg mérnök. Így van. HOgy másképp lenne. Világos.

2022. jan. 1. 18:47
 29/29 anonim ***** válasza:
Istenem ez a balázs meg alapítványi iskolás kérdező....
2022. jan. 1. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!