Akkor mától már az emelt minimálbérért dolgozunk? Kemény bruttó 200-at/nettó 133-at is megkapok egy hónapban majd! Van itt fejlődés, nem?
Ha egy LÚZERT zavar, az kiír egy kérdést és hisztizik, hogy csak ennyit kap.
Ha egy ÉRTELMES EMBERT zavarna, az keres mást, természetesen úgy, hogy szerez NORMÁLIS VÉGZETTSÉGET elötte.
Aki megelégszik a max. 8 általánossal, annak persze, hogy nem sok választása van, de akkor tegyen ellene, ne nyafogjon!
"Aki megelégszik a max. 8 általánossal, annak persze, hogy nem sok választása van"
Amikor közmunkás voltam (mert VOLTAM!!) nem egy és nem kettő diplomással találkoztam, akik ugyanúgy havi 57-ért tolták a seprűt.
Amikor betanított sori csicska voltam (mert VOLTAM!!) nem egy és nme kettő diplomás állt ugyanúgy a soron, a fogatlan cigányok közt.
Ők nem álltak meg a 8 eleminél (én se!!!!) és mire jutottunk?? Oda ahol az van aki megállt a 8 eleminél.
A büfészakos diplomás nyilván annyit kap amit érdemel.
Néprajz vagy szociológia, filózófia, szabad bölcsészet, ezek annyit érnek
"annyit kap amit érdemel."
Ja értem. ebben a világban mindenki annyit kap amennyit érdemel. világos. Még az is aki érettségivel államtitkár havi 2,8 millióért. Még ő is annyit kap amennyit érdemel. Világos.
Kérdező: a diplomás esetében azért lényeges, hoyg MILYEN TERÜLETEN érvényes a diplomája, a közönségszervező vagy hasonló nem meglepő, ha közmunkás meg betanított munkás lesz - ez ugyanis semmivel sem ér többet, mint ha nem is lenne diplomája - , ha értelmes diplomája van, akkor nem valószínü!
Én EDDIG a diplomámmal NEM VOLTAM közmunkás vagy betanított munkás, a végzettségemnek (BME gépészmérnök) megfelelő munkát végeztem egész életemben az egyetem elvégzése óta.
"Orvos, mérnök, IT, pénzügyi diplomás fog találni jól fizető állást."
Mindenki más meg dögöljön meg. Világos.
Hiszen 100ból 99 ember orvos meg mérnök. Így van. HOgy másképp lenne. Világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!