Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy cselekedtetek volna?

Hogy cselekedtetek volna?

Figyelt kérdés

Még ünnepek előtt tartottunk egy évzáró meetinget, video chaten. Elérkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy ismertettem a jövő évi tárgyieszköz keretet, és miközben olvastam, az egyik kollégám hangosan ásított egyet, jelezve hogy mennyire unja. A haverjai meg röhögtek, hogy csak nem unod? Ott akkor meg is álltam, és és mondtam, ha ennyire untatom őket, abba is hagyhatom. Erre mentegetőzött, hogy neem, nem, csak már díszítené a fát, és a főnököm rám szólt, hogy folytassam. De én meg nem voltam hajlandó folytatni ezek után, ha ennyire senkit nem érdekel amit mondok. Továbbá, szerintem meg rohadt nagy tiszteletlenség valakinek a beszámolóján asítozni, aki abba a valamibe energiát és időt ölt, nekem se leányálom volt megcsinálni, de meg kellett, annyit elvártam volna, hogy ne ásítozzanak rajta látványosan. De persze ő megteheti, mert az minisztériumban dolgozik az apja.... Erre én lettem a sértődékeny p_csa, aki hisztizik mindenen, és szerinte az a bajom, hogy régen voltam férfival. Na erre fel én meg elköszöntem mindenkitől és kiléptem a video chatből, és igazából így váltunk el az ünnepek előtt.

Kérdem én, más hogy cselekedett volna, ha az előadása közben ásítoznak? Vagy tűrnöm kellett volna a megalázását?

2021. dec. 28. 21:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
9-es, hallotta a főnököm, de nem szólt semmit csak próbált úgy tenni mintha nem hallotta volna, és terelte a témát.
2021. dec. 28. 21:37
 12/18 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem is nagyon magadra vetted és igazuk van, hogy te vagy a hisztis picsa, a főnök helyébe legalább egy figyelmeztetést adtam volna neked, mivel az ő parancsát nem vetted figyelembe és ráadásul még egy meetinget is ott hagysz, csak úgy.
2021. dec. 28. 21:44
 13/18 anonim ***** válasza:
83%
(9) Én nem tudom milyen a viszonyod a főnököddel ha nem fényes ez lehet rossz tanács de én 100% nem hagynám ezt szó nélkül. Ha van lehetőséged vagy lesz négyszemközt leülni vele én megemlíteném, hogy ez nem volt professzionális, rosszul esett maga a komment is és az, hogy senki nem állt ki melletted nem csak ő. Nyilván te tudod milyenek ott a viszonyok, hogy ő ezt utána, hogy kezelné..ilyen értelmi színvonal mellett lehetséges a "fapina" (elnézést) szinten maradnának de legalább nem maradna benned sérelemként.
2021. dec. 28. 21:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

A főnök helyében egyikőtöktől sem tűrnék ilyen infantilis viselkedést egy munkamegbeszélés alatt. A pasit ha kirúgni nem is lehet, mert macerás új embert alkalmazni, de valami büntetést kiróttam volna rá. De téged is figyelmeztettelek volna hogy ha otthon is vagyunk home officeban, ez akkor is egy munkahely, nem óvoda hogy durcáskodunk.

A főnököd valószínűleg nem főnöknek való típus. Szokták mondani hogy a fejétől bűzlik a hal. Ha egy főnök nem tudja kordában tartani a dolgozóit, ott káosz van, mint nálatok.

2021. dec. 28. 22:11
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
Mondjuk ez mar csak direkt kotozkodes volt, ott a mikrofon, le lehet nemitani, aztan kozbe lehet díszíteni a fát. Ez meg magaba nem is olyan gaz, de az a regen voltal férfival beszólás… nem ertem, a nőknek ezt tűrni kell, ha meg visszaszólok, hogy biztos kicsi a fszod es most ezzel akarsz kompenzálni akkor meg megy a hiszti..
2021. dec. 28. 23:43
 16/18 anonim ***** válasza:
79%

Mintha a saját munkahelyemről olvasnék, itt a legnagyobb probléma a főnököddel van, aki engedi ezt a stílust a kolllégáitól. Biztos nem ér rá mikromenedzserkedni, ahogy az enyém se. Ok, tegyük fel, unalmas a mondókád, de a minimális tisztelet nincs meg a kollégád részéről. Hogy nem folytattad...határeset, de az, hogy a szexuális életedet hozza fel nyilvánosan, az több, mint megalázó. Sajnos nekem is volt részem olyan kollégában, aki szerint ki vagyok éhezve, annyi volt a különbség, hogy nem nyilvánosan tett ilyen kijelentést. Mikor ignoráltam, nem értette, hogy mi a bajom, szerinte ez csak egy munkahelyi poén. Na persze..

Szerintem írj egy hivatalos emailt a főnöködnek (hogy meglegyen írásban is), benne az esettel, cc-zz meg nyugodtan olyan személyt, aki kompetens nálatok ilyen ügyekben.

Egyébként durva, hogy manapság egy nőnek mi mindent el kell viselni a munkahelyén...

2021. dec. 29. 03:40
 17/18 anonim ***** válasza:
84%

Munkahelyi szexuális zaklatásnak számít. Máshol ( nem Mo. ) jobb esetben fegyelmit kap, rosszabb esetben azonnal kirúgják.

En ( nő) nem hagynám ennyiben és beszélnék a főnökkel.

Ez nagyon durva, már undorító amit a kollegad megengedett magának.

2021. dec. 29. 05:27
 18/18 anonim ***** válasza:
66%

Senkinek a nemi élete nem kell h helyet foglaljon a munkában.

Én beszoltam volna mi van neked lehet beszólogatni mivel vagy több?

Én szeretem a direkt konfliktust mert utána ők veszekednek te meg kb dodgeolod a hülyeségüket. Mindig van egy ember aki mindenki helyett is megmondja az igazat ami fáj.

2021. dec. 29. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!