Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek fel kéne mondanom?

Szerintetek fel kéne mondanom?

Figyelt kérdés

Lehet bajom vagy baja a főnöknek abból, ha egy utálatos munkatárs azt terjeszti, hogy én szerelmes vagyok a főnökbe vagy, hogy van köztünk valami?

Házas, 3 gyerekkel, és 20+ évvel idősebb tőlem.

20/L mit tegyek?

2021. dec. 27. 18:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ne hagyjam magam? És azt hogy csináljam? Akármit mondok, mindent átkombinál hazugsággá, ha nem szólalok meg, az szerinte azt jelenti neki van igaza.
2021. dec. 28. 08:26
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tudom nehéz, nem így értettem. De befenyegetheted, hogy amit művel az ám a becsületsértés határát súrolja, vagy abba hagyja az alaptalan pletykát v mostmár jogi útra tereled a dolgot. Ugyanis egy ilyen aljas mocskos pletyka pl. a főnöknek az egész életét is tönkreteheti. Szóval fenyísd be, majd a főnökkel álljatok elé, hogy akkor most mondja a baját, mit ugat stb. Máshogy nem lehet az ilyen retkekkel.
2021. dec. 28. 09:57
 13/19 A kérdező kommentje:

Néhány nappal ezelőtt ő már megfenyegett, hogy ha bárki merészel neki pattogni vagy még egy olyan húzás, mint amit én csináltam (amit nem csináltam igazából, hanem ő találta ki), akkor az illető onnan kapja a csapást, ahonnét nem számít rá.

Tudom, hogy ez így gáz, mert mindenki szerint jobb, ha nem húzunk vele ujjat, viszont ezt elviselni képtelenség, ez így nem állapot.

Egyébként köszönöm, hogy próbáltok segíteni.

2021. dec. 28. 10:57
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én a főnökömnek jelezném ezt, ha nem sikerül megoldani, akkor HR. Az utolsó kommented pedig egyértelmű fenyegetés. Ennek volt szem/fültanúja rajtad kívül?
2021. dec. 28. 15:37
 15/19 A kérdező kommentje:

Új fejlemény, most már tuti, hogy felmondok, savat hánytam félelmembe ...

Azt mondta, nem nekem, egy másik munkatársamnak: Ha velem b@sz@kodik valaki, elintéztetem a tesómmal.

Akinek mondta munkatárs megkérdezte, miért, ki a tesód?

Válasz: Temetkezési vállalkozó .....

2021. dec. 29. 21:44
 16/19 anonim ***** válasza:

A temetkezési vállalkozó nem bérgyilkos, na meg az ilyen barmoknak, mint a kolléga, rendszerint csak a szájuk nagy.

De ha nem bírod és látsz más lehetőséget, akkor mondj fel, nem éri meg, hogy ez a f@szfej folyamatosan terrorban tartson.

2021. dec. 29. 21:53
 17/19 A kérdező kommentje:

Közeli ismerősöm ez a munkatárs, benne megbízom, van közös múltunk.

De nem ez a lényeg, hanem, hogy simán kinézem belőle, lehet, csak ijesztegetni akar, de engem meggyőzött ..

Egyelőre nincs más munkalehetőségem, de azt hiszem keresni fogok ..

2021. dec. 29. 22:05
 18/19 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy én reagálom túl, de rám a frászt hozta ..
2021. dec. 29. 22:07
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha fenyeget is, akkor feljelentés. Ezért már feljelentheted. Nem az a megoldás, hogy lelépsz. Élet kioltásával való fenyegetést nem ússza meg.
2021. dec. 29. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!