Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek fel kéne mondanom?

Szerintetek fel kéne mondanom?

Figyelt kérdés

Lehet bajom vagy baja a főnöknek abból, ha egy utálatos munkatárs azt terjeszti, hogy én szerelmes vagyok a főnökbe vagy, hogy van köztünk valami?

Házas, 3 gyerekkel, és 20+ évvel idősebb tőlem.

20/L mit tegyek?

2021. dec. 27. 18:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Lehet bajod neked is és lehet bajod a főnöködnek is. Azt, hogy fel kell-e mondanod ennyiből nem lehet eldönteni.
2021. dec. 27. 18:44
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én előszedném a főnököddel együtt az az aljas sunyi sz.rkavarót...
2021. dec. 27. 18:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet bajod neked is meg a főnöknek is
2021. dec. 27. 18:48
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
Szólj a főnöknek aztán üljetek le megbeszélni a dolgot. Ez gáz. Rohadtul gáz. Lehet nem neked kéne onnan lelépni hanem annak a patkánynak aki így akar aládvágni.
2021. dec. 27. 18:53
 5/19 anonim ***** válasza:
96%
Én általában annak a híve vagyok, hogy ignoráljuk a pletykákat, de ez túlmegy egy határon, mivel nem egy ártalmatlan dolog. Szólj a főnöknek és állítsátok le a sz@rkeverőt.
2021. dec. 27. 19:04
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz ebből semmi bajod.

Én is ugyanígy jártam. Azt terjesztették, összejöttem a főnökkel, meg hogy láttak reggel kiszállni az autójából. Én 28 éves voltam, a főnök meg egy 62 éves papa. Szóval rohadt gáz volt. Egykét féleszű munkatársam vihogott rajta, majd később elfelejtődött.

2021. dec. 27. 19:46
 7/19 A kérdező kommentje:

Két hete cseszeget ez a munkatárs, már abból is kamukat kombinált, amit kérdezek. A főnök észre vette, bevédett, erre azt találta ki, hogy én puncsolok a főnöknek meg biztos van köztük valami.

Szóval eleve ő kezdte azzal, hogy szurkálódik, én próbálnám végezni a munkám, de már lehetetlenné teszi az egészet.

Eddig is elgondolkodtam, hogy felmondok, de most már kb nem merek munkába menni, mert ha ezt elterjeszti, nem akarom a sz@rt hozni a főnökre, meg akkor mindenki más is velem lesz elfoglalva, nem fogok tudni dolgozni amúgy sem, szóval mindenképpen fel kéne mondanom, akkor legalább még azelőtt, hogy még nagyobb sz@r kerülne a palacsintába.

2021. dec. 27. 23:11
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt kellene kiruggni. De utálom az ilyeneket. Nő v hapsi ez a sz.rkavaró?
2021. dec. 27. 23:41
 9/19 A kérdező kommentje:
Nő.
2021. dec. 27. 23:50
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Irigy rád. Ne hagyd magad kérdező. Valszeg ő szerelmes fülig a főnökbe.
2021. dec. 28. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!