Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lehetne az alábbi munkára...

Lehetne az alábbi munkára jelentkezőt találni?

Figyelt kérdés

Házvezetőnő szerű munkáról lenne szó. Valahogy így nézne ki a feladat:

Minden nap reggel 7-től, meg este 10-től kb 1 órán keresztül masszírozna, a kettő között minden nap gondolom kb 2 órát takarítana, mosogatna, hetente 2-szer mosna is, meg időnként alaposabb takarításra is szükség lenne, nyilván ilyenkor több időt töltene munkával. A nálam munkával töltött időt fizetném.

2021. dec. 26. 13:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
9-es, úgy érted pótanyukát? Ez a baj a férfiakkal, azt hiszitek az a barátnő dolga, hogy kiszolgáljon titeket.
2021. dec. 26. 15:37
 12/15 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Ugyanitt lehet jelentkezni csicska férfiaknak szolgálatra.. :D
2021. dec. 26. 15:40
 13/15 A kérdező kommentje:

5-ös!

Nem kell ott lennie egész nap.

A hét legtöbb napján délelőtt 10 körül végez és este 10-ig azt csinál, amit akar.

Olyat tudnék elképzelni, akinek nincs jó munkája és 1-2 évig csinálná ezt.

Mondjuk a hétvége szabad, heti 4 napon 4 óra, átlagosan heti 1 napon 8 óra munka. Ez havonta kb 100 óra. Kapna 250ezer fizetést, plusz ott lakna.

2021. dec. 26. 15:41
 14/15 Miss Endzsi ***** válasza:
Lakna a halál. este 10-kor a párom masszirozzon, nemhogy majd én maszirozzak idegent este, amikor pihennék.
2021. dec. 26. 15:47
 15/15 A kérdező kommentje:

14-es!

Nyilván nem mindenki vállalna ilyen munkát, én sem. De attól még lehet, hogy van olyan, aki igen.

Te is addig akarsz este otthon pihenni, amíg van mit kipihenned, van otthonod és addig masszíroz a párod, amíg van. Párom nekem is van, de nem szeretném, hogy minden este egy órán keresztül masszírozzon, amikor ő is pihenni szeretne.

Ez egy munka lenne, nem szívesség. Nem tudom neked mi a munkád, de valószínűleg amit csinálsz, azt idegeneknek csinálod napi 8 órában.

2021. dec. 26. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!