Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ciki lenne visszajelentkezni...

Ciki lenne visszajelentkezni olyan munkahelyre ahol fel ev utan felmondtam, mikor a fonok ugy kiabalt hogy sirva fakadtam? 24/N

Figyelt kérdés

Sajnos mindenkihez eljutott a hir, azt tudom hogy utana tartottak valami csapatepitot ahol errol volt szo, a masik vezeto szajabol hangzott el hogy "sajnos nem normalis es megteheti"

Tobbszor konnyeztunk mar miatta de ugy sirva fakadni mint en, elottem meg senkivel nem esett meg.

Sajnos mindenek ellenere eletem eddigi legjobb munkahelye volt es a mai napig minden heten eszembe jut.

2021. dec. 20. 15:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha ő még ott van, akkor szerintem gáz lenne. Olyan, mintha nem lenne tartásod, ha ezt megtette, te felmondtál, majd fél év múlva visszamész.

Én kevesebbért hagytam ott a helyet, amit szerettem, de én sem kérem vissza magad. :D

Egy esetben nem lenne gáz: ha ők hívnának vissza téged. Én csak ekkor gondolkodnék el rajta, mert az enyém is egy nagyon jó hely volt.

Vagy max 1-2 év múlva. Fél év még elég friss..

De ez én vagyok, te hallgass a szívedre. Csak emlékezz arra is, miért mondtál mégis fel arról a helyről..

2021. dec. 21. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!