Ez elég provokativ kérés. Mi a végzettséged, milyen munka? ezek azért elég fontos dolgok.. Vagy mi a nemed. Hisz épitőiparba nem hiszem, hogy 30 évesen öreg lennél pl. Rendőrnek sem. katonának sem. Sofőrnek sem és még annyi meg annyi szakma van. ne viccelj már.:DD Ha ez tesz téged boldoggá, és ennyire lelkileg szegény vagy, akkor kimondom én. Igen, 30 évesen már rohadtul öreg vagy..
2021. dec. 19. 18:20
22/28 anonim válasza:
Manapság még az 50 se feltétlen, a fiatalok sokasága 5 évig nem húzza 1 meló helyen (de lehet 1 évig sem), egy 50-es már lehet végig marad, tehát jobb befektetés.
2021. dec. 19. 18:29
23/28 anonim válasza:
Attol fugg. Van olyan 40 eves aki 30nak nez ki jo erobe van 20 eve sportol stb. Meg van aki a kanaperol se tud felkelni 🤷♂️
2021. dec. 19. 20:04
24/28 anonim válasza:
Nagyon függ attól hogy mi a területed.
2021. dec. 19. 20:26
25/28 anonim válasza:
Hát akkor elég xar helyen vagytok, bocs.
Vagy tényleg olyan terület, pl hostess/promóter nyilván ilyen. Vagy modell stb.
Egyébként meg kaptam én is több ajánlatot, és 30 vagyok. ÉS nem félek, hogy 40 évesen is el fogok kelni. ja, ehhez kell egy olyan szakképzettség, amire 1 igény van, 2 nem mindenki tudja helyettem megcsinálni, aki beesik az utcáról.. Problem solved. ;)
2021. dec. 20. 22:54
26/28 A kérdező kommentje:
"Egyébként meg kaptam én is több ajánlatot, és 30 vagyok"
Ja hát 30 évesen nekem se volt még semmi gondom!! MAdár!! Majd nézd meg ha 40+-os leszel hogy záródnak egymás után be az ajtók!
Persze tudom NEKED nem. Mindenkinek igen de NEKED aztán nem. Világos.
2021. dec. 22. 12:49
27/28 anonim válasza:
Szerintem a stílusod miatt nem kellesz senkinek se, nem a korod miatt.
2021. dec. 22. 13:28
28/28 anonim válasza:
Bocsika, de bemásolom a saját kommentedet, jó?:
“13/27 A kérdező kommentje:
így van!! én is ezt tapasztalom. és még hol a 40... és mi lesz ha 45 50 stb...”
Ja, hogy még retardált is vagy? Akkor nem csoda, ha nehéz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!