Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 13 órás munkarendről mia...

13 órás munkarendről mia véleményetek?(elméleti nem tudom van e ilyen)

Figyelt kérdés
Egy héten 3*13 órát kellene járni, a többi nap szabad lenne. Negyedévente elenne egy 4 napos (4*13)hét, de többnyire 4 napot lehetnél otthon. Dolgoznál ilyen munkarendben?

2021. dec. 17. 20:57
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
22 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
34%

Ilyen nincs, mert egy rémálom lenne a beosztás...

Van 12-24-es és még pár hasonló beosztás, pl. folyamatos munkarendben dolgozó gyárakban...

2021. dec. 17. 21:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha végig kell dolgoznod a 13 órát, az nagyon kemény ám. Még 9 is sok.
2021. dec. 17. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:
1-es, nem rémálom az. Valószínűleg olyan munka, hogy beszélned kell az előtted meg az utánad dolgozóval, információkat átadni, és ez sokáig tart. Úgyhogy igazából a beosztás olyan mint normál 12 órás műszaknál, csak fél órával korábban kezdesz és fél órával később végzel.
2021. dec. 17. 21:17
 4/10 A kérdező kommentje:
a beosztást meg lehetne oldani(hétfő- szerda). 3 nap menne egy csapat 3-mat a másik(csütörtök szombat). Állandóan. A vasárnap pihenő lenne mindkét csapatnak. Állandó nappalos lennne mondjuk 7-től 20-ig.
2021. dec. 17. 21:39
 5/10 A kérdező kommentje:
és nem érné emeg jobban 3 nap alatt letudni a hetet? utána már csak amáésik héten menni? soka 8 óra? hát oszd fel ütemezz stb. valamit valamiért. 20 perc is lehet sok ha folyton a végét várod, de 13 óra is elrepülhet ha megtanulsz együttműködni az idővel nem állandóan sürgetni.- mert megsúgom az idő ugyanoylan sebeséggel megy mindig, az érzéseidtől függ, gyorsabbnak vagy lassabbnak érzed.
2021. dec. 17. 21:42
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
"13 órás" munkarend volt, mikor ápoló voltam. Azaz, volt a 12 órád, de félórával előbb éreztél, hogy felvedd az osztályt, elmondják, melyik beteggel mi történt. A te 12-d után még maradtál fél órát(jó esetben csak felet), amíg átadtad az osztályt a kollégának. Az egy gyönyörű álom, hogy heti 3x13. Inkább 4, de volt 5 is a létszámhiány miatt. Mégegyszer nem csinálnám. Én szálló laktam sokadmagammal, de aki vidékről járt, néha órákat várt a buszra, ha valaki mondjuk rosszul lett és tovább kellett neki maradni (a MÁV és a BKV nem igazodna a 13 órához, autó nnem mindenkinél opció). Amikor éjszakás után hazaérsz, akkor délig félájultan csinálsz valami kaját a következő napra, alszol pár órát, újra éjszaka. Ha nappal követi, akkor meg előtte bagolykodsz és munkában szenvedsz fáradtan. A 3-4 nap pihenő csak legritkább esetben volt egyben, többnyire össze-vissza. Most gyárban vagyok 2 műszakban, ezerszer jobb, normál súlyomra is visszafogytam (az összevissza műszakot miatt 3 év alatt 20! kilót híztam).
2021. dec. 18. 06:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem a 12 órás 4 műszakos munkarendre gondolok, hanem úgy lenne ahogy írtam 3 nap és állandó nappalos.
2021. dec. 18. 09:13
 8/10 A kérdező kommentje:
mondjuk hétfő kedd szerda munka többi nap pihi, minden héten
2021. dec. 18. 09:14
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
MT jelenleg nem teszi lehetővé, és ez jobb is így.
2021. dec. 18. 19:41
 10/10 A kérdező kommentje:
miért? nem lenne jobb 3 napot menni 5 helyett? amúgy butaság ez a nem teszi lehetővé szövveg. 5*12 óra is van vendéglátásban pl.
2021. dec. 18. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!