Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Covid után, hogyan tértetek...

Covid után, hogyan tértetek vissza dolgozni?

Figyelt kérdés
Pl fáradékonyságra gondolok ilyesmi. Én a munkahelyemen kaptam el, 10 nap után mentem is vissza. De nem volt kegyelem, hanem rögtön szedd össze magad, be kell pótolnod ezt meg azt stb.
2021. dec. 17. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Amikor covidos voltam, akkor eleve home office-ban voltunk. A betegség alatt is melóztam végig - igaz, kicsit takarékon, mert lázasan nem bírtam annyit.
2021. dec. 17. 11:24
 2/5 anonim ***** válasza:
3 napig voltam covidos de 14 nap karantén volt szoval volt ido kipihenni magam
2021. dec. 17. 11:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyjából sehogy, azt mondták tavaszig dolgozzak itthonról.
2021. dec. 17. 15:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnállak, mert van olyan ismerős, aki már jól érezte magát, visszament dolgozni, és két nap múlva meghalt.

Úgyhogy vigyázz magadra!

A jó hírem az, hogy nemsokára te is élhetsz tökéletes egészségben!

2021. dec. 17. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Rohadt lelketlen rabszolgatartók! Ennyit ér ezeknek a dogozó...

Hát nyilván fokozatosan kellene visszállni a munkába. Náluk pár nap jutott erre.. de hónap közepétöl hajtás van, most már nagyon fáradtak vagyunk.

Egyébként meg száradjon bele a bársonyszékbe az a csótány, aki kitalálta, hogy decemberben legyen a legtöbb kötelezően letöltendö munkanap!

2021. dec. 17. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!