Mennyit keres egy rezidens?
Figyelt kérdés
Kb bruttó mennyit kap egy rezidens? Láttam persze az új bértáblázatot, de azt is hallottam, hogy nem feltétlen a valóságot tükrözi.2021. dec. 16. 20:43
1/2 A kérdező kommentje:
Valamint ez mennyire emelkedik? Mondjuk aki 3-4 éve rezidens, mennyivel üti több a markát?
2021. dec. 16. 20:47
2/2 ascelpius válasza:
Én szerintem rezidensi szinten még nincsen eltérés tőle pozitív irányban (negatív irányba meg nem lehet). Szakorvosáknál van, hogy ki tudnak alkudni attól többet egy közkorháznál.
Magánban meg nyílván többet el tud kérni rezidensként is (igen ott is vannak, nem csak közellátásban dolgozhatnak rezidensek, ezen sokan meg szoktak lepődni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!