Illik tegeződni, ha a főnök tegez?
Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 20:00
1/16 anonim válasza:
Szerintem várd meg, hogy mondja e, hogy tegezd nyugodtan. Ha nem mondja, akkor magázd inkább. Főleg, ha eddig is magáztad.
2/16 anonim válasza:
Nem illik a csendőrpertu. Ha egy 80 alatti felnőtt téged tegez, az automatikusan azzal jár, hogy te is tegezed.
3/16 anonim válasza:
Igen, illik. Ha ő tegez, akkor te is tegezz.
Van olyan hogy nem szoktak felajanlani pl fiatalok
4/16 anonim válasza:
Ha ő tegez, akkor tegezd vissza.
5/16 A kérdező kommentje:
50 körüli a főnök. Én 30
2021. dec. 15. 20:38
6/16 anonim válasza:
Nembaj.
Ha tegezik, akkor tegezz vissza.
Ugyis kb minden hetkoznap talalkoztok majd vele
7/16 anonim válasza:
5-re:
Akkor is.
Egyébként munkahelyen kívül is természetes, hogy ha az 50 éves felajánlja a tegeződést (akár indirekten azzal, hogy tegezni kezd), akkor a 30 évesnek azt viszonoznia kell (vissza kell tegeznie).
8/16 anonim válasza:
A 30 éves már nem kezdő. Az 50 éves pedig nem vénember. Szóval illendő _kölcsönösen_ tegeződniük vagy magázódniuk.
Ha 18 és 60 évesről lenne szó, és az egyoldalú tegezés valamiféle mentor- tanítvány viszonyt fejez ki, az még határeset.
9/16 anonim válasza:
És ha én 20 vagyok, lány, kezdő, a főnököm 40-es férfiember, ő tegez, de én nem merem és nem mondta, hogy tegezzem, de mindenki más tegezi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!