Egy férfinél ez jelent valamit?
Mikor hosszú útra szoktunk menni, az autópályán azzal szórakozok, hogy nézegetem ki vezeti a kamionokat. :D
A férjem vezet, beszélgetünk, nézelődök, bámészkodok, és mikor a vezetőket lesem, mindig kiszúrják, hogy felnézek hozzájuk a kamionba. :D
A perifériás látás... Nagyon jól működik nekik. :D
A kolléga is szerintem erre számít, hogy ha hátranéz, a kolléga/akárki ismerős észreveszi őt. :)
Szerintem is alap, így a normális. Nem hajtok el a másik mellett mintha észre se vettem volna. Elég közel lehetett, ha észre is vetted/kolléganő észrevette, szóval ez így normális dolog sztem.
Nem látok bele, szimplán mondom, hogy szerintem félreérted. És biztos hogy megismer, mert aznap találkoztunk, és nem egyszer csinálta ezt már.
De nincs kötekedni kedvem, nem azért tettem fel a kérdést, mert azt gondolom, hogy szerelmes belém.:)
#6 nem azért... Aha, azért írod ki vagy 8× 🤦♂️
Mondjad, mit szeretnél hallani? Egyezzünk meg abban, te megírod privátban, én kiírom ide, ezt a választ meg jelented és törlik a moderátorok... Így egyszer és mindenkorra lezárhatjuk ezt a kérdést... Jaa, hogy legyen oka törölni a moderátornak:
Ku®va, ge¢i,fasz, ez a válaszadó értelmetlen dolgokat ír. Ja, meg a veszekedni akarra: Hee, ti hülye pipák, igen, ti akik a válaszom felett vagytok! Húzzatok onnan, ne kövessetek engem!Hát nézd meg oszt nem mennek😡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!