Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi történne, ha többet nem...

Mi történne, ha többet nem mennék be dolgozni?

Figyelt kérdés

Nem venném fel a telefont, nem reagálnék az üzenetekre, és nem mennék be soha többé. Beperelhetne a cég? Vagy mi történne? Kijönnének személyesen?

Nagyon elegem van a munkámból, gyűlölöm. Már egyszer felmondtam, de a főnököm úgy elkezdett velem ordítozni, és megalàzóan beszélni, hogy vonjam vissza, hogy vissza is vontam. Szabadságra nem enged el, a túlóràra nem ad plusz pénzt, az órabérem szànalmas, a munkatársaimat gyűlölöm. Az egész munka szánalmas. Egy hajszàlnyival keresek többet, mint az operátorok (bár jobb helyeken egy operàtor jobban keres, mint én). Pedig nem is betanított munkát végzek.

Az nem opció, hogy részegen menjek be, vagy hasonlók, így erre a "megoldásra" gondoltam.

Lenne hova menni, ahol kétszer ennyit keresnék.

2021. dec. 14. 23:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor nem akartam már egy helyen dolgozni, fogtam magam, vettem a kabátom és hazamentem, és nem mentem be többet. Mit csinálnak? Vesznek fel valakit a helyemre. Van elég munkanélküli! Vagy még agyvérzést is kaphat, ha akar, én pont leszarom.
2021. dec. 15. 01:20
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Nekem volt már ilyen, nem tehettem mást, mint simén nem mentem be egyik naptól fogva. Három hónap múlva vették észre, hogy nem járok be. Akkor felhívtak és egy nagy hisztit csaptak belőle, lehordtak, mintha valami gyerek lennék, aki rosszat csinált. Aztán elküldték postán a papírokat és ennyi.
2021. dec. 15. 01:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csinálták egyszer velem is, nem akart engedni a főnök felmondani. Be mentem hozzá megint, de vittem magammal egy ismerősöm és nem mutattam be, csak szó nélkül besétált velem. Rögtön mondtam, hogy akkor itt a felmondásom, azonnali és kész, ha szükséges, a papírokért bejövök. A főnök csak figyelt, nem tudta, ki van velem (simán lehetett volna az ügyvédem), de elengedett. Egyébként megteheted, hogy ügyvéd jelenlétében mondasz fel, illetve kérsz tanácsot. Egyszer kellett kérnem, 6 évvel ezelőtt, akkor 12000 Ft volt, de nekem ennyit megért, hogy még tudjam azt a kiskaput, amivel felmondhattam úgy, hogy abból hátrányom nem származott.
2021. dec. 15. 02:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is idegesítő volt a főnököm.

Bementem személyesen, felmondok, erre 30 percig dumal minden szart, amihez semmi közöm hozzá.

Küldd ajánlott levélben a felmondás papirodat.

2021. dec. 15. 02:58
 15/16 A kérdező kommentje:

Összesen hatan dolgozunk a telephelyen, egy műszakban ketten, szóval szabadságra is azért nem enged, mert nincs aki helyettesítene engem. Így nyilván, ha nem mennék be elég feltűnő lenne, és észrevenné mindenki.

Diktafon meg nem kell, személyesen ritkán jön be a főnök, mindent telefonon keresztül intéz, többek között azt is, hogy leordít minket.

Jövő hónapban már mindenképp szabadulni akarok. Köszönöm az értelmes válaszokat!

2021. dec. 15. 03:49
 16/16 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen hozzáállással erről a sz*r helyről fogsz nyugdíjba menni, mert soha nem mondasz föl, mert a főnök mindig rádüvölt, hogy vond vissza, te meg csicskulsz. Kajakra nem értem a magadféléket. Ha egy hely nem tetszik, ki kell lépni, és slussz!
2021. dec. 15. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!