Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi történne, ha többet nem...

Mi történne, ha többet nem mennék be dolgozni?

Figyelt kérdés

Nem venném fel a telefont, nem reagálnék az üzenetekre, és nem mennék be soha többé. Beperelhetne a cég? Vagy mi történne? Kijönnének személyesen?

Nagyon elegem van a munkámból, gyűlölöm. Már egyszer felmondtam, de a főnököm úgy elkezdett velem ordítozni, és megalàzóan beszélni, hogy vonjam vissza, hogy vissza is vontam. Szabadságra nem enged el, a túlóràra nem ad plusz pénzt, az órabérem szànalmas, a munkatársaimat gyűlölöm. Az egész munka szánalmas. Egy hajszàlnyival keresek többet, mint az operátorok (bár jobb helyeken egy operàtor jobban keres, mint én). Pedig nem is betanított munkát végzek.

Az nem opció, hogy részegen menjek be, vagy hasonlók, így erre a "megoldásra" gondoltam.

Lenne hova menni, ahol kétszer ennyit keresnék.

2021. dec. 14. 23:57
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Próbaidőm már letelt.
2021. dec. 14. 23:59
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Szerintem eltelne pár hét mire a fő ökeid észreveszik aztán kipostáznák a felmondási papírjaidat.
2021. dec. 15. 00:00
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Menj be megint és mondj fel, aztán szorítsd össze a fogad és ne hallgass rá. Esetleg kamuzd be, hogy január másodikán már kezdesz is az új helyen. Ne gondolkozz, ha van jobb lehetőség.
2021. dec. 15. 00:02
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlott levélben küldd el a felmondásod.
2021. dec. 15. 00:03
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Már egyszer felmondtam, de a főnököm úgy elkezdett velem ordítozni, és megalàzóan beszélni.

Velem is megtörtént már ez,ezért akkor veglek el döntöttem hogy azonnal fel mondok,aki így beszél egy emberrel az engem nem érdemel meg.

2021. dec. 15. 00:16
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
"Vissza is vontam." Rajtad nem lehet segíteni. Ez van. Ott fogsz megrohadni.
2021. dec. 15. 00:39
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerződés függő is. Van olyan hogy perbe foghatnak munkaügyi bíróságon.

Ezt a munkahelyet pedig jó lenne ha feladnád. Egy ember sem érdemelne ilyen körülményeket!

29/F

2021. dec. 15. 00:58
 8/16 anonim ***** válasza:
91%
mondj fel és ne hagyd magad lebeszélni/megfélemlíteni
2021. dec. 15. 01:01
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Bonyi kérdés, ha rendszeresen goromba a főnök akár azonnalival is felmondhatsz. Ha nem mész be, alapvetően perelhetnek, de 99% hogy nem fognak. Cégfüggő mit csinálnak, de valóban esélyes hogy pár hét után kiléptetnek és postázzák a papìrokat.
2021. dec. 15. 01:06
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én vinnék magammal diktafont rejtve a zsebemben az irodába ha ilyen a “főnök”. Aztán a többit munkaügyi bíróságon lerendezzük...
2021. dec. 15. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!