Mikor volt, hogy hasonlóan megszívtad a munkában? (bőv lenn)
Súlyfürdőn dolgoztam (ez egy ún. Balneoterápiás TB-s gyógyászati kezelés fürdőkön és rehabokon), mikor egy férfi beteg súlyövén akartam igazítani, és a mai napig nem tudom hogyan sikerült a mutatvány, de véletlenül az időközben fecskéjéből kicsusszant makkjához hozzáértem.
Én először abban bíztam, hogy csak valami csempedarab volt, amire rányúltam, aztán megláttam az óvatos mosolyát, amint hunyorogva a plafont nézi.
Na ez is égő volt. Igyekeztem úgy tenni, mintha semmi sem történt volna. >.<
Kérdező, üdvözöllek a vendéglátásban. Ehhez a munkához minimum elmebetegnek kell lenni, mert normális ember nem dolgozik ilyen időbeosztásban, ilyen bejelentésekkel, betegszabadság/fizetett szabadság és szabad hétvége nélkül.
Vendéglátásban dolgozok, nem beszólásnak szántam
3-as vagyok. Nyilván fertőző betegen, vagy lesérülve mi sem tudunk néha bemenni, de az ingyen van.
Jól keresünk, de semmi fizetet betegszabadság/szabadság/ünnep nincs. Nincs szabad hétvége. Stb...
Ez nem azt jelenti, hogy nem mehetünk el szabadsàgra, hanem azt, hogy nincs fizetve.
Ez pedig kb az egész szakmára igaz.
H van fizetve tb akkor jar a betegszabi
Fizetett szabi meg amugy jar az eletkor utan
Ha nem vagy bejelentve akkor fel kell jelenteni a céget a g***be
Nyugdijad se lesz
Feljelenthetem sorra mindet? Mutasson nekem valaki egy éttermet ahol 8 órás bejelentés van. Mindenhol 4 óra. Így tb megoldva.
Feljelentgetni meg nem igazán ajánlott, mivel az első fizetés átvétele után bűntárs vagy. ha feljelented a munkahelyed, hogy nem a bruttód után kapod a nettót
7-es, Magyarországon talán, itt külföldiában annyi órára vagy bejelentve, amennyi a szerződésedben szerepel.
Amúgy ja, dolgoztam betegen. Egyszer a pollenszezon kellős közepén szolgáltam ki egy 200 fős rendezvényen, öröm volt nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!