Hogy utasítsam vissza a főnököm úgy, hogy engem ne szivasson meg utána?
Lassan 3 hónapja dolgozok ezen a helyen alkalmival. Jövőre felvesznek munkaszerződéssel, 3 hónap próbaidővel. (itt bevett szokás hogy amíg lehet addig alkalmi, azután 3 hónapos próbaidős munkaszerződés)
A közvetlen főnököm elég egyértelműen rám mozdult. Először csak dícsérgetések a munkámra meg rám, érdeklődések, hogy érzem magam itt, hogy jövök ki a kollégákkal, aztán rátért a magánéleti kérdésekre is. Miután megtudta, hogy nincs barátom, belehúzott a dolgokba, több érdeklődés,gyakoribb találkozások a munkahelyen, messenger üzenetek a privát számáról (van céges messenger csoport is), amik egyre inkább magán jellegűek, közük sincs a munkánkhoz.
Kicsit utánajártam és "szép" dolgok derültek ki róla.
Több itt dolgozó nővel is volt kapcsolata és enyhén szólva nem úriemberként viselkedik.
Az egyik alkalmazottnak gyereke lett tőle, amikor kiderült hogy terhes, hónapokon keresztül majdnem kicsinálta a csajt, mindenfélét terjesztett róla a környéken.
Egy másik (2 gyerekes feleség) amíg a szeretője volt, mindenféle kedvezményt kapott, aztán elvált, de akkor szakítottak, végül elérte, hogy a csaj felmondott.
Egy másiknál nemcsak a kolléganővel, hanem annak a kiskorú lányával is.... (ez a nő sincs már itt)
Van egy kolléganőnk, 2 évig volt viszonyuk, aztán a csaj elvált, várta, hogy az ígéretek szerint feleségül vegye, de nem tette meg, ezért szakított vele a csaj. Azóta ott szivatja hol tudja: alátesz a nagyfőnöknél, sz@r munkaidő beosztást kap (munkaidő keretben vagyunk) és őt is elhordja minden ribizlinek, mint azt aki terhes lett tőle.
Attól tartok, engem is elkezd szivatni, mert nem nagyon tűri ha nem úgy mennek a dolgok ahogy ő elképzelte.
Én 20 vagyok, ő 33 éves.
Keress másik helyett ennyi. Rengeteg a kifogás a válaszodban.
Attól h nem állítod be a kapcsolati státuszodat az nem jelenti az h nem is vagy kapcsolatban...
Többire inkább nem is reagálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!