Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csodát vár az ember?

Csodát vár az ember?

Figyelt kérdés
Bármelyik szektort nézzük, az emberek arról beszélnek, hogy régen pl: a biztonsági munkakört is többen tették ki, a központi kamionokhoz nem egy embert állítottak oda úgy, hogy egyéb más feladataik is voltak. 4-5 embert állt rendelkezésre. Most meg felvesznek 1-2 újat, köszönés is gondot jelent nekik, emellett nem mindegyik alkalmas a munkakör betöltésére. Most a többi rész is jöhetne, ott is vannak gondok. A lényeg az, hogy saját magunkat alacsonyítottuk le a munkánkkal kapcsolatban, hiszen több ember munkáját végezzük, fizetésünk nem gyarapszik, összetartás nem kovácsolódik. Ünnepek alkalmával az ember 1-1 játékkal nyerhet meglepetéseket, persze ha szerencsés az ember. Viszont a munkahelyen az alapok nincsenek meg, hiszen bár rendesen dolgozol, de a körülményeket te biztosítod. Ha az ember eddig a csodára várt, érdemes inkább könnyen irányítható emberré változni?
2021. dec. 9. 18:01
 1/3 A kérdező kommentje:
-t
2021. dec. 9. 18:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell el dönteni,ahogy érzed,mit mond a belső hang?
2021. dec. 9. 19:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát, igen én is sokszor több ember munkáját végzem, egyszer itt ki is fejtettem miket kell csinálnom egyedül(hiába vagyunk elvileg ketten egy műszakban) egy 24 órás szolgálat alatt, mindenki azt írta, hogy én 3-4 ember munkáját végzem egy fizetésért. Igazuk is van, de sajnos ettől jobb lehetőség helyben nincsen.
2021. dec. 10. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!