Ezért kirúghatnak a munkahelyemről?
Győrben dolgozóm kukásként, ma siettem haza és a buszon fenthagytam egy szatyorba a koszos munkásruháimat. A gondom az hogy a cégnél senki se visszi haza a munkásruháját kimosásra csak én. A munkahelyen lehet leadni és akkor mossák ki de utána nagyon büdösek a munkaruhák. Ma meg pont kifogtam mert valami pörkölt szerű lé telibe folyt a ruhán. Siettem a vonathoz és a győri buszvégállomáson mikor leszálltam a buszról azután vettem észre hogy nincs nálam.
Információnál nem tudtak segíteni, hazaértem telefonáltam a győri Volánhoz és 1 óra múlva kell felhívnom őket hátha megtalálták.
A gondom az hogy félek ha nincs meg kirúgnak ezért. Mit tegyek? Bízom benne hogy senki nem lop el egy koszos ruhákkal teli szatyrot semmi iratom nem volt benne, se pénz
8as vagyok. Meglepő, amit írtok, de nem sajnálom tőlük, megdolgoznak a pénzükért.
Azt tudtam, hogy a gyerekek körében népszerűek, pl. kukasauto-jatekot is gyartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!