Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ez jól esne nekik?

Szerintetek ez jól esne nekik?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Arra gondoltam ,hogy holnap (Mikulás napján) vinnék csokit a kollégáimnak. Szerintetek jól esne nekik? Elég nagy fős a cég.

( Pár hónapja dolgozom ott)

Ti örülnétek?

2021. dec. 5. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Örülnék a gesztusnak, de tuti nem enném meg, mert nem vagyok édesszájú. Jó ötlet.
2021. dec. 5. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen😊 Kedves, gesztus
2021. dec. 5. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Hát én nem tenném meg... Akkor illenék viszonozni, de mivel nem volt megbeszélve, lehet, hogy kellemetlen is lenne. Másik meg az, hogy azt írtad, hogy ez egy nagy fős cég, tehát vagy mindenkinek a kezébe adod, vagy lerakod még korán az asztalára, és nem tudják, hogy kitől van.

Ha mondjuk a cégvezető vagy osztályvezető vagy, akkor tényleg szép, ha az osztályon dolgozókat megleped így valamivel, de amúgy felesleges.

2021. dec. 5. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

Nem. Miért? Mert ha most elkezded ezt művelni, akkor minden alkalommal el fogják majd várni.

Van 1-2 olyan személy, akivel jó a viszonyod már most? Akkor elég nekik venned 1-1 ajándékot, és küllön-külön, nem mások előtt átadni nekik.

Ha esetleg a főnöknek is adnál valamit, akkor azt ne egyedül add át, hanem a csportoddal együtt, közösen.

2021. dec. 5. 20:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem várok cserébe semmit :) tudom majd, hogy hol a határ. Nem vagyok vezető, csak fizikai munkás a többieket szeretném meglepni a karácsonyi hajtás előtt/közben :)
2021. dec. 5. 20:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha ilyen jó a viszonyod a kollégákkal nyugodtan csináld,szerintem biztosan őrülnének,kedves gesztus.Ha nem vagytok olyan közel lehet egy kicsit tolakodónak éreznék egyesek de te tudod milyen viszonyban vagytok
2021. dec. 5. 23:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!