Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A 7 óra az mióta korai kelés?

A 7 óra az mióta korai kelés?

Figyelt kérdés

KOllega vonyít hogy korán kell kelnie, már reggel 7kor...

7 óra az mióta korai kelés???

Én 6kor nem kelek, hanem BENN VAGYOK. Na az a korai kelés!! 4kor!!

2021. dec. 5. 12:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Oke, ovoda, iskola, gimnazium, elso munkahely idejen koran keltem. Minden reggel egy trauma volt, utana pedig egesz delelott alacsony volt a vernyomasom, emelyegtem, szedelegtem, azt se tudtam, mi merre. Miota mas az eletritmusom, nincs ilyen problemam. En nem szoktam meg huszonev alatt, csak azt szoktam meg, hogy szar az elet. Azota ugy ebredek, hogy jo erzes kinyitni a szemem. Nem vagyunk egyformak.
2021. dec. 5. 13:18
 12/23 anonim ***** válasza:
70%

Igazából mindenkinek más a bioritmusa.

Nekem a 7 óra korán van igenis.

Ha korán kell kelnem (7, de főleg 7 előtt BÁRMIKOR), akkor iszonyatosan erősen álmos vagyok az ébresztőK megszólalása után kb. 1,5-2 órán át, olyannyira, hogy fogkefével a kezemben, vagy a ruhásszekrény előtt állva mikroalvásaim vannak, konkrétan pár-pár pillanatra elalszom.

Tök mindegy, hánykor feküdtem le, aludtam el, hány órát aludtam.

Ha 8-kor kell kelnem, akkor egy elfogadható álmosság van, HA van. 5 óra alvás után mondjuk van, 8 óra alvás után nincs.

Én a COVID miatti home office-időszak előtt úgy voltam vele, hogy nem baj a korán kelés, annyival korábban is végez az ember. Minden egyes kora reggelem egy rosszullét volt lényegében, olyan szinte voltam álmos. Mondom, mondjuk a hűtő előtt simán mikroalvás, lelassultság, félálom.

A home office alatt tapasztaltam, hogy igen, lehet úgy is, hogy az ember magánál van kelés után.

Miért kötelező bírni a korán kelést? Ki mondja ezt meg? Te?

Vagy mert régen ez volt az elfogadottabb és régen minden jobb volt?

2021. dec. 5. 13:39
 13/23 anonim ***** válasza:

Kérdező, 14-kor végzel, de este 8-kor már aludnod kellene, más 17:30-kor végez, de éjfélkor is elegendő lefeküdnie. A nap mindenkinek 24 óra, nem több attól, hogy korán kelsz.

Inkább az utazási idő számít és hogy mennyi szünetet/ebédidőt kell ledolgozni.

2021. dec. 5. 13:42
 14/23 anonim ***** válasza:
82%
Én is 7 órakor kelek, nekem is korán van. Na de éjfélig tanulok, amikor te már réges rég alszol. Pedig az nincs is későn, nem értem, mit picsognak mások. Más bioritmus. Nekem se tudnának annyit fizetni, hogy fél 9 helyett 6ra járjak dolgozni, hogy a munka hősének érezhessem magam.
2021. dec. 5. 14:20
 15/23 anonim ***** válasza:
Korai magömlés.
2021. dec. 5. 14:24
 16/23 anonim ***** válasza:

Faluhelyen régebben minden nap 4-5 körül fent voltak.

Most már azért változott a helyzet.

Akinek vannak még állatai, azért még korábban kel.

2021. dec. 5. 14:28
 17/23 Metionin ***** válasza:
Bagoly típusúaknak korai. Én is nehezen kelek fel 7-kor pedig életem nagy részében 5-kor kellett kelnem de volt időszak, amikor 4-kor kellett. Tény, hogy az valóban nagyobb szívás volt. Mikor műszakoztam is az éjszakást bírtam legjobban.
2021. dec. 5. 15:16
 18/23 anonim ***** válasza:

"de este 8-kor már aludnod kellene, más 17:30-kor végez, de éjfélkor is elegendő lefeküdnie. "

És milyen ügyet lehet 18 utámn intéznie? b***hatja hogvy éjfélkor is ébren lehet ha egy szaros hivatal bank 16kor bezár!!

2021. dec. 5. 15:26
 19/23 anonim ***** válasza:

2,6,10 vagyok.

A bioritmusomat konkrétan megette a fene.

Már gyakran felkelek aggodalomból korábban,csak gondolkodok és kinyitom a szemem.

"Reggel" 4:33

Minek nyitottam ki a szemem?Ja igen,anno le se feküdtem már keltem is fel úgy,hogy nem ettem nem ittam nem xartam nem fürdötem,de már mehettem is.

Faxé nem aludtam ott,faxé mentem haza?Arra a 10 másodpercre?

Hát körülbelül....

Annyi,hogy gyakorlatilag nagyon kevés idő is elegendő ahhoz,hogy az emberbe berögzüljön ez.

Na ott kampec,nem tudom hogy mennyi idő mire leszokik róla,ha változik az élete.

Nekem változott,most gyakorlatilag alkalmi melókat csinálok,mert lehet hogy már ma-holnap indul a tanfolyamom.(kovid miatt kérdéses,de igyekeznek indítani még ebben a hónapban)

Megegyezés szerint,gyere fél nyolcra,vagy 8-ra,akár 10-re.

Sokkal kényelmesebb,elvégre ezen a területen fixebb a dolog.

Késznek kell lennie,nem darabszám a lényeg mint egy gyárban.

Most kicsit punnyadósabb az életem,mégis kinyitom esténként vagy 3x a szemem,mikor még az ördög is alszik bxa meg...

A korán kelés gusztustalan,embertelen,egészségtelen mint a xar.

Persze,hogy öregek beszélnek hogy így meg úgy,aztán 40 órát dolgozott a héten,emellett csinálta meg az iskolát.

40 éves korában már csak a derekában volt merevedés,ha nem fájt semmi akkor az azt jelentette,hogy már nem él.

Hát igen,sok erős ember kibírta,de ez nem teszi Szenté.

Jajj,mert a sok munka sok pénzel jár...

Hát persze,150 forintal többet kapsz óránként,ha északa nem alszol.

Hogyne...

Szerintem a 6:00-14:00 nem hülyeség,mert megvan a 8 óra,és még úgy mész ki a városba hogy nem esteledett a fejedre. Kis séta,kis bevásárlás,megiszol valamit egy kávézóban,találkozol ismerősökkel,élsz.

Persze 6:00-ra ott lenni szívás... Előbb kell kelni...

De cserébe kapsz valamit.

Na de ez a 4:00-kor kelés...

Eszméletlen...

Ugyanazért a pénzért?

1000 helyett 1050 forintos bérért?

Akkor mikor fekszel le?

Fürödj meg meló után,menj el bevásárolni,aztán menj ide-oda,intézz ilyen-olyan papírokat,akkor utána látogasd meg a Jutka nénit,vigyél apósnak egy üveg bort,anyósnak vegyél egy virágot had örüljön,ja utána menj még el azért a darab vacakért az ország másik felére,mert ott óccsóóbbb hogy legyen kész a vaskapu,akkor stb stb stb.

Mikor aludjon az ember,ha akkor kel fel amikor aludni szokott?

Most mindenki változtasson,az összes munkáltató kötelezze a melósokat?

Tehát 4:00 kelés,gondolom xarni szoktál...reggelizni szoktál?

Van,akinek nincs ideje főzni/sütni fél órákat reggel.

Vagy keljen 3:30 kor?

Eszik,iszik,xarik,stb.

Utána mégy dógózni!

5:00

Mivel 12 órát dógózó,ezért 16:00 kor végzel.

Mivel az extra órák vállalása nem kötelező,de egy rohadt büdös senki vagy ha nem teszed,ezért 18:00 kor végző.

Na most a frontra ki kéne menni kapáni kaszáni...

Ja,és nem 3:30 kor kelsz,mert össze kéne vágni egy kis fát,valamivel fűteni kéne...

Had kukorékoljon a láncfűrész...

Na menj te a...

Ezt te sem gondoltad komolyan,kérlek cáfolj meg...

Vissza a valóságba,mindenki másképp alszik.

Van,akinek 6 óra jut,de megelégszik vele kényelmesen.

Van,akinek 7.

De az biztos,hogy aki igazán kifárasztja magát,annak kell a pihenés.

A jó rendszer úgy nézne ki,hogy a hosszú munkavégzés korlátozott lenne.

Ha jó fizetést is kap az ember,akkor nem kell 8 óra helyett 12 óráznia.

Ez a sok egymásra mutogatás meg hozzáállás azért alakult ki,mer rossz a rendszer.

Az ember nem motivált,hogy kidolgozza a belét a semmiért,viszont teszi mert muszáj,és semmi megbecsülést nem kap.

Mégis így hogy akarjon bárki bármit is?

Én őszintén inkább kapnék 200 ezer forintot havonta,mint hogy 24 órázzak megállás nélkül azért,hogy 200 helyett 210-et kapjak évekkel később.

Tapasztalat a maszekoknak kell,a cégnél úgyis van valaki,aki megmutatja hogy kell mert tapasztaltabb,és csinálhatod is.

A maszek ha nem tud valamit,bukta a munkáját,megvan róla a rossz vélemény,kampec.

Most mondok valamit.

Én 4:00-kor alszok,nettó 2000 forintos órabérért se szabotálom a szívritmusom,meg a vérnyomásom.

Biztos hogy nem.

Bemegyek,dolgozok,hazajövök.

4:00-kor akkor kelek,ha majd olyan helyen dolgozok,ahol kifizetnek úgy,ahogy azt illik.

Egye fene,én elmegyek biciklivel az Isten háta mögé hajnali 3-kor is.

Megnézem a vízszintet,felolvasom a baglyoknak az esti mesét...

Zárójelentés...

Beszámolójelentéses jegyzőkönyves szendvicset viszek az irodába.

De ezért mégis a netto 200 sincs meg? Ilyen árak mellett?

Mi történik annak az agyában,aki szerint ez normális?

Gyárban ahogy én hallottam,max ilyen 150 forintos éjszakai bónuszok vannak óránként.

Ezekkel szúrják ki a szemüket...

Hogy lehet Isteníteni,ajnározni az ilyen rendszert?

Az a baj,hogy a legtöbbje a főnök szimpátiáján alapszik.

Teljesen mindegy,hogy mit csinálsz.

A legtöbb,amit el tudsz érni hogy elmondhatod,hogy te egész életedben szívtál.

Volt miből spórolni,de jöttek a bajok...

Utána meg leszereltél,és unokázol..

Én inkább dolgozok "normális" munkaidőben,megyek haza ha könyörgök 200-al.

Hátha...

Minthogy egy ilyen házsártos kopasz idegbeteg mindentjobban tudok paraszt leordítom a feleségem a tesco közepén is típusú havi 400-at kereső pocakos dög suzuki vitara narancssárga hgyagyú proli xar legyek aki elválik a feleségétől és van 2 gyereke és egy megkeresedett állat lesz,aki mindenkit lenéz aki nem járta be ugyanazt a xar utat amit ő.

Tehát azt az utat,hogy napi 25 órát dolgozzon,és hogy emiatt olyan büszke legyen magára,mintha Istenből lenne,miközben az egész élete semmi másról nem szól.

Érdekli pár hobbi,csak már 20 éve 24 órás műszak miatt nem volt 20 éve űzni azt a hobbit,szőkőévente talán elmegy egyszer.

Rohadt undorító a magyar mentalitás...

2021. dec. 5. 15:29
 20/23 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, mikor 12-eztem volt hogy 2 kor még kint voltam haverokkal 3:30 kor meg már kelni kellett készülődni, de mostanság van hogy 10-kor ágyba vok és délbe fáj felkelni xd
2021. dec. 5. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!