A 7 óra az mióta korai kelés?
KOllega vonyít hogy korán kell kelnie, már reggel 7kor...
7 óra az mióta korai kelés???
Én 6kor nem kelek, hanem BENN VAGYOK. Na az a korai kelés!! 4kor!!
Na megint egy Kádár János,hosszú műszak sose káros boomer.
Nagyfiú!Ezekért a bérekért szerintem szégyelld el magad,hogy nem hajnali 3-ra mész be!
Aki egész életében dolgozott,annak nincs 25 milliós autója.
Pedig van vagy 100000000000000000000000 db a földön,és úgy hal meg hogy még nem is látott ilyet,csak képen.
Biztos,hogy ilyen fizuk mellett motiváltabb az ember,mint valaha volt.
Lehet,hogy a te idődben 1000 forint volt a havi fizetés,és minden 2 fillér volt,de ma már történtek jelentős változások.
"Na megint egy Kádár János,hosszú műszak sose káros boomer."
1999-es születésű vagyok.
Nem vagyok kíváncsi a béredre,mert semmi közöm hozzá.
De te talán 1 milliót keresel havonta netto,hogy ennyire imádod a rabszolgasorsot?
Mert az emberek többsége nem milliókért dolgozik,meg robotol.
Bemennek,mert muszáj.
De ha egy forintot fizetnek neked 2000 óra munkáért,ne csodálkozz hogy az emberek többségének ilyen árak mellett túl sok kedve lesz 3 perc alvás után egyből a munkaimádat mámora miatt bemenni a munkahelyre.
7. Mondjuk oké,de attól függetlenül mikor végzel mondjuk 6-14 akkor tudsz a városba elmenni,még nappal van,stb...
De hogy mindig este beleesel az ágyba,csak boltba jársz el,ha eljársz...
Mondjuk nekem az tetszene jobban,ha 7-15 ig melóznék.
Na de munkakör is válogatja...
Ha csak a gép előtt ülsz,lehet hogy az is megterhelő mert gondolkodnod kell mint állat,de legalább nem arra kelsz hogy már emelheted is fel a 100 kilós vasat a fejed fölé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!