Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ebből a cikkből mi igaz?

Ebből a cikkből mi igaz?

Figyelt kérdés

Nem gondolom,hogy ilyen fiatalon van elég tudásom/tapasztalatom,hogy ki tudjam szűrni.

Erre nem tanítottak az iskolában...

[link]

2021. dec. 5. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:

az kimaradt ebből a cikkből, hogy ezt a fizut nem 8 óra munkára kapják meg, hanem folyamatos, vagy több műszakra, műszakpótlékokkal meg túlórákkal együtt.

Persze, mindig van egy cég aki kivétel ez alól, kérdés, hogy te ilyen céghez jelentkezel e?

2021. dec. 5. 13:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Imádom ezeket a clickbait pénzcentrumos f.szságokat. "900 ezres nettó, érettségi sem kell!". Az már a cikkből derül ki hogy Hollandiába keresnek idénymelósokat napi 40 órára, heti 10 napra. Ennek a cikknek is a címe köszönő viszonyban nincs a tartalmával, mert sehol nem írja 380 ezer nettót lehet keresni bármivel is, hanem ennyi a bérigénye, mondjuk egy hegesztő-lángvágónak. Nyilván amúgy ha ennyit megadnának a munkáltatók akkor nem lenne hiányszakma (még akkor sem ha egyébként kevesen lesznek hegestő-lángvágók)
2021. dec. 5. 16:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Hol tudnék érdeklődni,hogy mennyi lesz a keresetem kb?

(Mire számíthatok magyarul.)

Tehát hol tudok olyan emberrel beszélni,aki nagyjából megsaccolja hogy ennyit biztos fogsz keresni,ennyit már lehet nem,ennyit maximum?

Elmondom én,hogy hány éves vagyok,meg stb,de kéne egy olyan ember aki meg tudja nagyjából becsülni. Nyilván nem hajszál pontosan.

Facebookon sok olyan poszt van,hogy 200 lesz a minimálbér,meg stb stb stb.

2021. dec. 5. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!