Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen kedved van a munkahelyen?

Milyen kedved van a munkahelyen?

Figyelt kérdés
Milyen a munkahelyi légkör?
2021. dec. 4. 19:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%

A kolléganők hátbaszúrnak amint tudnak, azt hiszik azért mentem oda, hogy őket kirúgják. Pedig én csak a segítségükre akartam lenni.

A főnök szerint én nem tudok a csapatba beilleszkedni és ha nem fogok tudni ki fog rúgni.

Szerinted, milyen a légkör?

2021. dec. 4. 20:17
 12/20 anonim ***** válasza:
85%
Én 80%-ban egyedül vagyok, elég rosszul viselem, van egy "kedves" kolléganőm, akit én vittem a céghez, mégis ki akart túrni, őt is el kell viselnem.. szóval nem az igazi. De van 1-2 jófej kolléga is, akikkel néha találkozok, ők tartják még bennem a lelket.
2021. dec. 4. 20:19
 13/20 A kérdező kommentje:
Miért rugna ki ha nem illeszkednél be?11/11
2021. dec. 4. 20:19
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
Nekem általában jó a kedvem. Jófejek a kollégák, mindig megtalálom velük a közös hangot.. persze elsősorban munka van
2021. dec. 4. 20:24
 15/20 anonim ***** válasza:
87%

Változó, de próbálok pozitív lenni. A munkát szeretem amit csinálok, 4-5 kollégával nagyon jól elvagyok, de a környezet maradék része sokszor lehúz, mostanság a főnök is elkezdett fikázni (nem a munka miatt, hanem a személyiségem és a külsőm ócsárolja). A talpnyalói közben kiváltságokat kapnak, amiket más nem, szóval hányadék. Emellett a fosturmixok itt is bőven megvannak, beleértve őt is.

Kezdem nagyon unni, de kell a pénz. Ha viszont nem áll le, nem maradok sokáig.

2021. dec. 4. 21:20
 16/20 anonim ***** válasza:
87%
Elég sok a munkám, így általában elvagyok havazva, szétszórt vagyok. Utazó szakemberként több helyre járok, így az időjárás viszontagságai is befolyásolják a kedvemet. Összességében jól vagyok, persze szívesebben lustálkodnék, vagy kreatívkodnék otthon, de nem vagyok feszült, vagy rosszkedvű munka közben. (nem is lehetek, gyerekekkel dolgozom, fókuszált figyelmet igényel)
2021. dec. 4. 21:59
 17/20 anonim ***** válasza:
52%
Utálom, nagyon rossz.
2021. dec. 5. 08:19
 18/20 anonim ***** válasza:
52%

Alapvetően nem jó.

Nagyon megszenvedem a korán kelést. (Korán=7 órakor és előtte bármikor, bármennyi alvás után)

Tömegközlekedni kell

Alapból nem szeretek dolgozni.

Mindig van valami érdeklődési köröm, amikről évekig el tudnék olvasgatni a neten. Ezen kívül ezer hobbim. Szeretem a rendszertelenséget és azzal foglalkozni, ami éppen jön.

Nem szeretem, hogy mindig ugyanakkor, ugyanazokkal, ugyanott kell foglalkoznom ugyanazzal a dologgal heti minimum 40 órában.

Ráadásul az is ront a helyzeten, hogy eddig nem értem el a célomat.

Először betanított irodai dolgozó voltam.

Utána IT, de szoftverfejlesztő álláshirdetések és hivatalos pozíciónév igazából 2 helyen is csak káoszt takart. Első helyen igazából alkalmazásüzemeltetést, de azt is egyedül és elavult, egyedi rendszeren (tehát tanulni nem lehetett belőle). A második helyen pedig DevOps, de legalább csapatban, scrum-ban. Viszont rettentő megterhelő a munka, túl szerteágazó, szerintem csak kimagasló IQ-jú emberek bírnak egyáltalán haladni vele.

Azért ha munkatársakkal éppen hülyülünk, akkor jól érzem magam.

Bár amúgy magamnak való vagyok, szeretem, ha csak max 2-3 nap kell bemenni és bent jól esik, ha olykor egyedül megyek el a csokiautomatához.

A kedvemet jelentősen javítaná már az is, ha elérném a célomat (kifejezetten kódírós munka, már-már coding monkey).

Utána hosszabb távú cél a 6 órás munka, lehetőleg 4 nap home office-szal egy kertes házban.

2021. dec. 5. 10:09
 19/20 anonim ***** válasza:

a kedvem gyászos

a légkör meg, vannak akikkel jóba vagyok de egy kezemen meg tudnám számolni, de nagyon sok a buta, semmirevaló lény

2021. dec. 5. 19:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Jó, szeretem.
2021. dec. 12. 18:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!