Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha van túlóra lehetőség a...

Ha van túlóra lehetőség a munkahelyeden, vállalsz plusz napokat plusz pénzért?

Figyelt kérdés

2021. dec. 4. 00:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Soha, nem megyek. Dolgozzon az 6 napot hetente, akinek 2 anyja van.
2021. dec. 4. 09:17
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
4 napot dolgozok egy hèten, bőven elèg ennyi nekem.
2021. dec. 4. 09:56
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
Mióta megszüntették a munkaidőkeretet, azóta szinte minden héten bent vagyok szombaton. Igaz nincs gyerekünk és a közlekedésre sincs gondom, mert van céges busz egész héten ami hoz-visz amikor kell. Igen többet vonnak le, de a szombatért dupla pénz jár így nekem megéri. És minden hónapban fillérre el van számolva és kifizetve.
2021. dec. 4. 11:13
 14/18 anonim ***** válasza:
83%
Ha kell segíteni másik műszakban akkor be szoktam menni.Az a probléma hogy 1 órára lakok a munkahelytől,hétköznap alig van időm valamire,így nincs túl sok kedvem többet maradni.Viszont nemsokára közelebb költözök,így biztosan többet fogok menni plusz pénzért,több szabadidővel nem olyan vészes.Plusz 4 órát is azért nem szoktam mert akkor autóval kéne mennem(a céges busz csak váltáskor megy) úgy már nem éri meg annyira és előre kéne letervezni.
2021. dec. 4. 12:36
 15/18 anonim válasza:
83%
Ez nem lehetőség hanem kényszer általában.
2021. dec. 4. 12:52
 16/18 anonim ***** válasza:
83%

8 Nyilvan a csalados embernek tobb a kiadasa, mint a fiatalnak, aki maximum magat tartja el, esetleg felrerakni akar, de neki altalaban kevesbe kenyszer a tulora. Illetve a fiatalabbaknal mar gyakoribb az, hogy a pihenes, szabadido az szent dolog, nem akarjuk kihajtani a belunket csak azert, hogy hozzadobjanak plusz brutto maximum 20-30 ezret a fizunkhoz, inkabb keresunk olyan allast, ahol ez az osszeg eleve benne van.

En pl az elozo helyemen (2#-es vagyok) tuloraval, ha 2-3 szombatot bementem, esetleg maradtam neha hetkoznap 1-2-3 orat, ugy kaptam maximum 230 korul. Most 290-et kapok egy masik helyen, ugyanabban a munkakorben, fix heti 40 ora, nincs tulora lehetoseg sem.

2021. dec. 4. 13:27
 17/18 anonim ***** válasza:
75%
Csak akkor szoktam vállalni ha nincsen más programom.
2021. dec. 4. 20:20
 18/18 anonim válasza:
Kicsit megkésve #2 es megértem az álláspontod. Ettöl független úgy vagyok vele, hogy nekem megéri bemenni ennyit 400-420 ezerért.:)
2022. ápr. 25. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!