Miért viselkedik ilyen furcsán az egyik kollégám?
Figyelt kérdés
6 hónapja dolgozom a cégnél, hétfőn átkerültem másik irodába. Van egy férfi kolléga, 40 körül, eddig is ismertem, tök normálisnak tűnt. Amióta közvetlenül mellette dolgozom, furcsaságokat vettem észre. Olykor-olykor szorongatja a saját nyakát, mintha fojtogatná magát, elég erősen. Néha belecsíp a karjába, az oldalába vagy a combjába, tegnap véresre vakarta a kézfejét. Nem látja más az irodában, csak én ülök mellette. Egyébként csendes, visszahúzódó, kedves férfi, tizenéve a vállalatnál dolgozik. Mire utal ez a viselkedés?2021. dec. 2. 15:25
1/4 anonim válasza:
Lehet kényszerbeteg, mazochista, vagy így vezeti le a dühét, de nem a gyakorin fogsz orvosi diagnózist kapni az illetőről.
2/4 anonim válasza:
Minimum szorongás. Rosszabb esetben kezdődő skizofrénia. Ha mered, kérdezz rá. Nem normális, és ez csak romlani fog. Orvosi kezelésre szorul, de valószínűleg nem kap, mert akkor nem csinálná ezt.
4/4 anonim válasza:
Nem pont ilyen, de hasonlóm volt... nekem túl sok stressz miatt. Légyszi ne kérdezz rá, mert az ember szégyelli magát, és valszeg tudja hogy ez a baj. Légy vele nyugodt, természetes, mintha minden rendben lenne. Ne legyél túl kedves, csak oldd a feszültséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!