Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyárban dolgozókhoz: nálatok...

Gyárban dolgozókhoz: nálatok is menni kell dolgozni két ünnep között?

Figyelt kérdés

tavaly is ez volt idén is mehetünk...

valószínűleg azért kell mennünk mert az ukránok januárban karácsonyoznak, mi magyarok meg december végén, és addig el kell őket szállásolni, etetni, amíg mi pihennénk, de ők nem termelnek...

hazaküldeni nem küldik haza, gondolom anyagilag így jár jól a cég.

pedig a gyártás szervezők szerint nincs annyi megrendelésünk.

szerintem pont ez volna egyik jó érv a gyári melóban hogy a két ünnep között nem kell menni, pihenhetsz otthon.

2021. dec. 2. 10:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én autóioarban dolgozom.

Ugye mikor nem volt anyag, kiadogatták a szabikat ha kell, ha nem. Na most eddig úgy volt, hogy akinek nincs meg a 9 nap szabi, mennie, vagyis jönnie kell a 20-ai héten 23-ig,mert mi ledolhoztuk a 24.-ét,meg Novemberben is pont azért jöttünk 2 szombatot, ne kelljen a 20.-ai héten jönni.

Nekem elvileg 6 van szóval tuti nem jönnek be q két ünnep között, mert a mi területünkön nem lesz gyártás, biztos, hogy át tennének minket máshova.

De most mondták, szünet után gyűlés lesz. Kíváncsi vagyok.

2021. dec. 13. 16:49
 22/23 anonim ***** válasza:

Amit mondtam hogy akinek nincs meg a 9 nap be kell jönni jövő héten.

Nekem 6 nap szabi van és 3 nap kell jönni más területre.

Páromnak 1.

És elvileg nekem délután kell jönni neki délelőtt.

De inkább Mint a két ünnep között

Kérdezték van e önként jelentkező dupla pénzért két ünnep között.

Hát a lof.. szt😄🤣mondtam is van 6 napom és mi haza megyünk és azt mondta főnök semmi gond ez önkéntes a két ünnep között

Szóval 22 ig meló.

De inkább mint 2 ünnep között.

Fáradtak leszünk de na.

2021. dec. 13. 17:31
 23/23 A kérdező kommentje:
mi a januári megrendeléseket gyártjuk, de be kell mennünk...
2021. dec. 13. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!