Gyárban dolgozókhoz: nálatok is menni kell dolgozni két ünnep között?
tavaly is ez volt idén is mehetünk...
valószínűleg azért kell mennünk mert az ukránok januárban karácsonyoznak, mi magyarok meg december végén, és addig el kell őket szállásolni, etetni, amíg mi pihennénk, de ők nem termelnek...
hazaküldeni nem küldik haza, gondolom anyagilag így jár jól a cég.
pedig a gyártás szervezők szerint nincs annyi megrendelésünk.
szerintem pont ez volna egyik jó érv a gyári melóban hogy a két ünnep között nem kell menni, pihenhetsz otthon.
#10: ezért jó ha leírod milyen gyárban dolgozol, te pl gyógyszeripar. őszintén nem tudom hogy minden gyógyszergyárban dolgoznak-e két ünnep között vagy csak ti.
igaz én se írtam le hogy autóipar, de sztem az autóipar általában két ünnep között leáll. legalább is nálunk mindig leállt a környezőkkel együtt kivéve tavaly óta.
Akkor ne haragudj 4#es és nagyon egyutterzek
6# voltam
Nalunk (raktarban) van munkavegzes a ket unnep kozott, viszont en azt kivettem szabinak, ellenben utolag vallaltam a 24-et es a 26-at is, mivel akkor is lesz valami (tul sok minden gyanitom nem, de kell bent lennie x fonek), mivel nekem vannak decemberben fontosabb napok, amikor itthon akarok lenni. (Csusztatas, megkapom ertuk a szabadnapot, mivel megyek 24-en is, illetve 11-en is, igy azt a napot is at tudtam tenni mashova, ahova nekem kell.)
De alapvetoen mindig kiveszem szabadsagnak ezt az utolso masfel hetet kb, a 24-26 utolag lett bevallalva, ugyhogy ahelyett majd a januar elso 2-3 napjat veszem ki szabinak.)
Szerintem eleg sok helyen dolgoznak amugy a ket unnep kozott, pl a kereskedelemben is,
#13: kereskedelem, egészségügy stb ahol dolgoznak két ünnep között vagy ünnepek alatt is nem tartozik a kérdésbe, külön úgy írtam a kérdést hogy "gyárban dolgozókhoz"
meg a válaszodból azt veszem ki hogy nálatok megszokott a két ünnep között dolgozni, nem az van hogy régen sose volt most meg menni kell.
egyébként kösz a választ mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!