Felmondanátok a munkahelyen pár kolléga miatt? Folyamatosan kapom a megjegyzéseket a külsőm miatt, de már odáig jutottak, hogy az ebédem elveszik, volt hogy az autóm kerekét engedték le.
Ez a munkahely nyilván gyár vagy valami hasonló lehet. Irodában nem lehetnek ennyire tirpákok. Gyárban velem is csináltak olyat, hogy sót öntöttek a vizembe, meg eldugták a hátizsákomat. A gond az volt, hogy nem tudtam bizonyítani, kik volt. Verekedni meg nem érdemes, mert lehet, hogy direkt ezt akarják kiprovokálni, hisz ugyebár te kezdted, és ezt többen is meg fogják erősíteni, és ki leszel rúgva. Az ilyenek úgy vannak vele, hogy egy pofánvágást megér nekik, hogy kirúgathassák a kollégát, aki szálka a szemükben.
A legjobb felmondani, de csak ha találtál új munkát.
Irodai munka?
Na, ez szép!
Menj be a jegyzőhöz négyszemközti beszélgetésre!
Jól írják itt sokan, a főnököd igenis, tudjon róla.
Én anno nem szóltam a főnöknőmnek (úgy voltam, nem óvónéni, de ma már nagyon bánom). Egyszerűen felmondtam, akkor viszont elmondtam neki, milyen szemét emberek a kolleganők az irodában. Akkor azt mondta, sajnálja, mert átrakott volna másik osztályra, ha tudja ezt (mivel a munkámmal nem volt baja, messze képzettebb voltam a többieknél). De akkor már meghoztam a döntést, mentem.
Szóval: Főnök, első körben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!