Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondoljak a régi helyemről...

Mit gondoljak a régi helyemről ha 10+ év alatt sem adott egy fillér jutalmat se, az új hely meg 6 hónap után már ad?

Figyelt kérdés

Most lehet engem szidni de ugyanúgy dolgoztam a régi mint az új helyen.

És a régi soha egy fillér jutalmat se adott 10 év alatt se. Az új meg 6 hónap és már megdobott egy fél havi fizuval jutalomként. És még lesz karácsonykor is pénz...

Ráadásul a régi eleve szarul is fizetett...

Mit gondoljak a régiről ha mint kiderült 10 évig szart a pofámba?

2021. nov. 26. 11:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Megtette, mert megtehette. A legtöbb cég, kicsi, vagy nagy ugyan ilyen, ami neked bónusz, bérfejlesztés, jutalom, az nekik kiadás és nyilván a kiadásaikat csökkentették, veled pedig jól jártak 10 évig. Mocskos helyed volt, de ez van, már nincs mit tenni, csak az új helyeden dolgozni tisztességgel, mint eddig, mert itt úgy tűnik, hogy értékelik a munkavállalóikat, ahogy azt mindenhol kellene.
2021. nov. 26. 11:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Koncentrálj az újra és ne nézz a múltba: nem lehet tudni, hogy miért nem adtak, soktényezős dolog.

Ha a múltbeli rossz élményeken gondolkodsz, a jelenlegi hangulatodat rongálod és - úgy tűnik - ennek se tudsz örülni, ha a múlttal foglalkozol.

2021. nov. 26. 11:19
 3/8 A kérdező kommentje:

" nem lehet tudni, hogy miért nem adtak"

Ugyan... te is én is tudjuk miért nem adtak, mert egy utolsó piti senkiházi szarrágók voltak azért nem.

2021. nov. 26. 11:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Amit nekem nem adtak oda, na abból lett a főnöknek új kocsija.
2021. nov. 26. 11:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább rólad van meg a véleményem, hogy 10 évig ültél a langyos szarban, ahonnan normális lelki világú ember 2 éven belül távozott volna.
2021. nov. 26. 12:08
 6/8 A kérdező kommentje:

"ogy 10 évig ültél a langyos szarban, ahonnan normális lelki világú ember 2 éven belül távozott volna."

És mi a helyet azokkal akik előttem jöttek és eszük ágában sincs elmenni? Még nálam is többet vannak ott és ugyanazt kapják amit én (a semmit)

Meg azokkal akik ha nem is 10, de 6-8 éveket simán lehúztak itt?

2021. nov. 26. 12:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Most már új helyen vagy Balázska, azzal lenne érdemes foglalkozni, nem a régivel.

Üres lenne az életed, ha nem szidhatnád a régit és nem provokálhatnál főnök-szidó kérdésekkel?

2021. nov. 26. 13:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Milyen cég az új hely? Ha Pesten van megírhatnád privátban, épp keresgélek én is, hátha. :D

Egyébként hasonló okokból jöttem el én is az előző helyemről, mint te. Igaz nem 10, csak 5 év után.. Szóbeli dicséretet kaptam többet is, bónuszt csak a főnök, holott nem sokmindent csinált, konkrétan a fele munkával, vagy hogy ki mit csinált sem volt képben. Egy idő után ez idegesítő.

2021. nov. 27. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!