Nem illik kapucniban dolgozni irodában?
Figyelt kérdés
A kollégáim kibeszélnek és rajtam röhögnek amiért egész nap kapucniban dolgozom a számitógép előtt. Nincs dolgom ügyfelekkel, egész nap nem találkozom senkivel, csak a munkatársak látnak.2021. nov. 25. 15:54
11/21 anonim válasza:
7. Lehet, hogy bármiért megszólnák, De ez a kapucnival való gépezés mégis egy kicsit olyan mintha azért csinálná mert vaj lenne a füle mögött.
12/21 anonim válasza:
Vagy csak el van a maga világában?
13/21 anonim válasza:
Milyen munkatársak? Egt ilyen üzemben kb a mérnök a legképzettebb. Kik dolgoznak ott rajtad kívül? Hegesztők, esztergályosok, lakatosok? Nincs jobb dolgod, mint a csicskák véleménye miatt aggódni?
14/21 anonim válasza:
Nekem is ez tünt fel, hogy mérnök vagy egy vasas üzemben.
Mit foglalkozol vele, hogy mit gondolnak rólad az 1 bites prolik?
15/21 anonim válasza:
Én programozó vagyok és rajtam is mindig van… Nekem szociális fóbiám van és így sokkal kényelmesebb.
Illetve már a füleim is megszokták a kicsit melegebbet.
16/21 A kérdező kommentje:
Igen, munkások. Épp az bánt, hogy tulajdonképpen a felettesük vagyok és rajtam gúnyolódnak. Baráti csípkelődésnek sem lehet nevezni, mert két hete dolgozom itt és nem vagyunk olyan kapcsolatban, hogy ilyesmit megengedjenek maguknak.
2021. nov. 25. 17:22
17/21 anonim válasza:
Akkor főnökként erélyesen oltsad le őket.
18/21 anonim válasza:
Mentsegedre, meg mindig inkabb, mint a sapkaban allurkodve musort vezetni, mint a Trvko.
19/21 anonim válasza:
Nem kell foglalkozni vele, mit szólnak a kollégák, ha befagyasztanak nyáron légkondival, én is felöltözök az irodában, hiába van kint hőség. Egyébként meg szólj a munkavédelmisnek, hogy hideg van. Van erre szabályzat, hogy milyen hőmérsékletet kell biztosítani, vagy ha ez nem lehetséges, akkor kell biztosítani pl. védőitalt, be lehet tenni az irodába mobil fűtőtestet.
20/21 anonim válasza:
Egy kollégám (programozó) legtöbbször kalapban dolgozott. Később, mikor már elment máshova, egy itteni főnök utólag megszólta ezért a furcsa szokásáért.
Egyébként, dresszkód függő is, hogy mit viselhet az ember, már ahol van ilyen (és be is tartják).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!