Ha azt mondják egy munkahelyen, hogy baj van a toronyban, az mit jelent?
Figyelt kérdés
Igazából a toronyban sok ember van. Viszont, nem tudni, hogy kire értik, emellett hány emberre terjed ki ez a kijelentés? Ilyenkor, mi a helyes meglátásotok a témával kapcsolatban?2021. nov. 22. 07:36
12/22 anonim válasza:
Baj van a toronyban = Baj van a fejedben = Lassú a felfogásod = Nem vagy túl okos
Szóval ezzel azt mondják az illetőre, hogy hülye. Ha ezt rád mondták, akkor lehülyéztek téged.
13/22 A kérdező kommentje:
:)
2021. nov. 22. 08:46
15/22 A kérdező kommentje:
Miből gondolod?
2021. nov. 22. 08:51
16/22 anonim válasza:
A hozzászólásaid alapján egyértelmű.
17/22 anonim válasza:
16# A kérdező feltett egy kérdést. Normálisan. Arról sincs szó, hogy neki mondták e vagy sem.
Kérdező, a te tornyodban minden oké, szerintem:)
18/22 A kérdező kommentje:
Lehet. Azt mondják, ha fejemben víz van, ahol víz van, ott hal is van, ahol hal van, ott sütnivaló is akad. Viszont, hiába mondják azt, hogy valakinek van esze, ha nem használja. Honnan tudjuk, hogy ki az, aki használja, ki az, aki nem? Honnan tudjuk, hogy kinek van tudás a fejében? Mi alapján ítéljük meg az embereket?
2021. nov. 22. 09:11
19/22 anonim válasza:
Én ezt a mondást úgy is hallottam, hogy "nincs nála túlbútorozva az emelet".
20/22 anonim válasza:
18# Téged itt a többség kérdésed alapján próbált megítélni. Bizony, könnyen hozunk elhamarkodott döntéseket másokról anélkül, hogy ismernénk is valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!