Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem tudom mit csináljak....

Nem tudom mit csináljak. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Gondolom ha valaki hozzászól akkor nagyrészt kifogtok röhögni, (ezekre a kommentekre nem is fogok reagálni) de nem bírom már magamban tartani mert tönkremegyek, családtagokkal, ismerősökkel beszélni erről meg nagyon kínos. Kort és a munkahelyem nevét nem írom le, hogy ne ismerjen rám senki. Ha még ki is röhögnétek, legalább kiadtam magamból.

x éves férfi vagyok. Nagyon komolyan dolgoztam azért, hogy bekerüljek a mostani munkahelyemre, ami álommunkahely lenne a számomra remek fizetéssel, kiskorom óta ezt akartam csinálni szeptemberben kezdtem. Eleinte minden jól ment. A probléma ott kezdődött, hogy a főnököm egy idősebb 40-50 körüli, családos nő, aki folyamatosan flörtöl velem ha ketten vagyunk egy helységben, vagy tapizik. Elmegy mellettem, megsimogatja az arcomat. Csak úgy. Hozzáér a hátsó felemhez, és közben mosolyog. Eljön, hogy megdicsérje a munkámat, majd átkarol, hozzásimul a karomhoz a testével. Ülök a gép előtt, dolgozom, elkezdi simogatni a nyakamat. Beszélgetünk, hogy mit kell aznap véghezvnni, közben a melleit fogja és mosolyog.

Nem merek neki nagyon vissza mondani semmit, jelenteni meg végképp nem. Egyrészt kinek mit mondjak? hogy a tiszteletben álló főnöknő akinek van férje és 3 gyereke molesztál? Ki hinne egy frissen kezdőnek? Ha nő lennék, és férfiről lenne szó talán 1%-al könnyebb dolgom lenne, a sok metoo botrány után, de akkor sem hiszem.

Nagyon ügyel rá, hogy kollégák előtt ne csinálja, nem tudnak semmit. Nem is merem nekik elmondani. Kb. október elejétől kezdődött ez, azóta folyamatosan magamban tartom. Ha család, barátok kérdeznek az új munkahelyről, akik tudják, hogy mennyit rááldoztam hogy ide bekerüljek mindig azt hazudom nekik, hogy remek.

Próbáltam a főnöknőnek mondani, hogy ez nem helyes, nem kellene, stb. csak mosolyog, vagy "jaj, ugyan már" és megy tovább.

Undorodok munkába járni. Az épület előtt amikor megállok néha úgy érzem, hogy elhányom magamat. Amikor meglátom őt közeledni, még borzalmasabban vagyok.

Mondjak fel? Ez az egész tönkretesz, de mégjobban tönkretesz a tudat, hogy amiért hosszú éveken át harcoltam végre sikerült, és ez lett belőle. Nem tudom. Egyszerűen nem tudom.

2021. nov. 20. 01:12
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Próbáld neki picit erőteljesebben mondani, hogy téged ez zavar. Másképp nem megy, ha nem vagy egyenes, nem fogja venni az "adást", és azt fogja továbbra is gondolni, hogy szabad. Elé kell állni és őszintén kifejezni, hogy te ezt nem szeretnéd.
2021. nov. 20. 01:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem működik az egyenes beszéd, vagy nem akarod ennyire durván, akkor még mindig próbálkozhatsz egy mellékúttal: ha van valakid, akkor beszélj róla. Hogy a barátnőd/feleséged így, hogy tegnap voltatok moziban, hogy a kedvenc színe a kék... Ha meg nincs senkid, akkor hintsd el, hogy megismertél valakit, nagyon tetszik, egyre szerelmesebb vagy belé.

Vagy ha nagyon bátor vagy, akkor vedd elő a b*zikártyát: hogy igazából téged azért zavarnak a próbálkozásai, mert a férfiakat szereted. De ha lehet, ne mondja el senkinek, mert szerinted a kollégák rosszul fogadnák. (A kollégáknak persze hintsd el, hogy nem tudod miért, de a főnöknő azt hiszi, hogy b*zi vagy, téged ez nem zavar, csak nem érted. Ez azért kell, hogy ha mégis pletykálna, akkor ne higgyenek neki.)

Vagy pont a fordítottja: hithű katolikus vagy, és a házasság neked szentség.

Vagy kevésbé drasztikusan: te rendíthetetlenül romantikus alkat vagy, hiszel a szerelemben, a hosszú sétákban kézenfogva, a gyertyafényes vacsorában...

2021. nov. 20. 02:01
 3/7 anonim ***** válasza:
26%
Kinevetni nem foglak, de 100%ban biztos vagyok benne hogy a vágyaidat és az álmaidat írtad le, nem a valóságot. Ha meg valami módon nem voltál betépve mikor ezt a sztorit kitaláltad, és tényleg igaz, akkor nálad nagyobb herétlen szűzpélót még életemben nem láttam.
2021. nov. 20. 04:16
 4/7 anonim válasza:
24%
Férfi létedre iszonyatosan punci személyiség vagy! Ne haragudj! De kapd már össze magad és légy kemény.. Férfi ... Azt is kinézem, hogy a nő csak poénkodni akár, de te nem veszed a viccet.. Lazulj már el ne pedig egy befásult unalmas hapsi.. Csapd te is seggen..
2021. nov. 20. 04:16
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
4-es, ne légy már ilyen gyökér. A poénkodás addig van rendben, amíg mindkét fél röhögni tud rajta. A kérdező már közölte a főnökkel, hogy neki ez nem jó, innentől kezdve szexuális zaklatásnak hívják a dolgot.
2021. nov. 20. 04:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg a főnöködnek a következő ilyen alkalomkor, hogy hagyja abba ezt a viselkedést mert neked ez kellemetlen. Amennyiben nem ért a szép szóból, úgy közöld vele hogy a feletteséhez( már amennyiben van neki) fogsz fordulni. Ne hagyd magad, mert ez már zaklatás és ha nem állítod le akkor idővel ez csak rosszabb lesz.
2021. nov. 20. 05:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
2 dolgot tehetsz. Vagy határozottan a tudtára adod, hogy nem érdekel téged, ne molesztáljon. Vagy húzz egy gyűrűt és mondd hogy babát terveztek a pároddal. Beszélj mindig róla és békén hagy.
2021. nov. 20. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!